Libnet.ro
UNICEF

08:30

Fost primar din Arges, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru fraude cu fonduri europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fost primar din Arges, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru fraude cu fonduri europene

Fostul primar al comunei Titesti din judetul Arges, Florian Rizea, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, iar secretara primariei, Ileana Cristina Miu, a primit o condamnare de doi ani de inchisoare cu suspendare pentru fraude cu fonduri europene, fapte savarsite in perioada 2007-2008. continuă pe Ziarul Bursa

Fost primar din Arges, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru fraude cu fonduri europene

Fostul primar al comunei Titesti din judetul Arges, Florian Rizea, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, iar secretara primariei, Ileana Cristina Miu, a primit o condamnare de doi ani de inchisoare cu suspendare pentru fraude cu fonduri europene, fapte savarsite in perioada 2007-2008. Conform sentintei, care nu este definitiva, prejudiciul adus APIA, stabilit la aproape 20. 000 de lei, a fost returnat, trasnmite News. ro.

Fost primar din Arges, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru fraude cu fonduri europene

Fostul primar al comunei Titesti din judetul Arges, Florian Rizea, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, iar secretara primariei, Ileana Cristina Miu, a primit o condamnare de doi ani de.

Cetatean italian de 67 de ani, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru proxenetism

Un cetatean italian in varsta de 67 de ani a fost condamnat definitiv la 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru proxenetism. Vitale Antonio a fost judecat pentru ca a facilitat practicarea prostitutiei de catre doua femei din Alba Iulia cu prieteni ai acestuia.

Elev batut cu pumnii si picioarele pentru ca nu a avut sa ii dea un leu unui coleg mai mare. Agresorul, condamnat la inchisoare cu suspendare

Curtea de Apel Pitesti a dat recent verdictul intr-un caz de violenta juvenila socant pentru invatamantul argesean. Un elev a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare dupa ce in urma cu aproape doi ani batuse cu pumnii si picioarele un elev mai mic de la Grupul Scolar Vintila Bratianu din orasul Stefanesti pentru ca acesta nu avusese sa ii dea un leu.

Un detinut, condamnat la 98 de ani de inchisoare, a fost eliberat din greseala. Povestea lui e inedita

Un barbat din Colorado ce a fost condamnat la inchisoare pentru 98 de ani si a fost eliberat din greseala, a fost declarat liber de un judecator. Rene Lima-Marin a fost condamnat in prima faza la.

Criza pe piata muncii! Firmele de transport din Arges au ajuns sa angajeze soferi din Pakistan si India!

Piata muncii duce lipsa de soferi profesionisti atat pentru microbuze, cat si pentru tiruri. Drept urmare, firmele de transport din Arges au ajuns sa angajeze soferi de tir din India si Pakistan.

Un tanar a fost impuscat din greseala la o partida de vanatoare

Un tanar cu varsta de 29 de ani, din Arad, a fost impuscat din greseala la o partida de vanatoare. Cel care l-a ranit a fost chiar unchiul sau, alaturi de care participa la o partida de.

Bucuresti: 24 de strazi au fost transmise din administrarea Primariei sector 3 in administrarea Primariei Capitalei. Acestea necesita lucrari de asfaltare

24 de strazi au fost transmise din administrarea Primariei sector 3 in administrarea Primariei Capitalei, potrivit unei hotarari adoptate joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Este vorba despre strazile: Moga Alexandru, Cercelus, Cluceru Udricani, Biserica Rasvan, Culmea veche, Parfumului, Harsova, Labirint, Medeleni, Radu Calomfirescu, Romulus, Vasile Lucaciu, Constantin Robescu, Maria Clucereasa, Cogalnic, Ceaus Radu, Ion Filibiliu, Fetitelor, Ivo Andric, Levantica, Mitrita Constantinescu, Remus, Selimbar, Zborului.

Doliu in politica! Un fost primar a murit in Italia

Fostul primar al comunei Vrincioaia ti invatatoriul, Vasile Lepadatu, s-a stins din viata intr-un spital din Italia. Dascalul suferea de o boala necrutatoare, iar familia a decis sa-l.

Cresterea de 5,7% din primul trimestru a fost contestata din necunoastere, din necitire

Datele referitoare la cresterea economica de 5,7% din primul trimestru al acestui an au fost contestate din necunoastere, in contextul in care cifrele din anii anteriori au indicat o accelerare a cresterii economice, iar statistica este independenta de factorii politici si este obligata mereu sa demonstreze datele publicate, a declarat astazi directorul cabinetului presedintelui Institutului National de Statistica INS), Ilie Dumitrescu, in cadrul conferintei Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), organizata de ELEC Romania si Finmedia, cu sprijinul Guvernului Romaniei si a Bancii Nationale a Romaniei BNR).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )