Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fost primar din Arges, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru fraude cu fonduri europene

Antena3 Antena3,
Fost primar din Arges, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru fraude cu fonduri europene

Fostul primar al comunei Titesti din judetul Arges, Florian Rizea, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, iar secretara primariei, Ileana Cristina Miu, a primit o condamnare de doi ani de. continuă pe Antena3

Fost primar din Arges, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru fraude cu fonduri europene

Fostul primar al comunei Titesti din judetul Arges, Florian Rizea, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, iar secretara primariei, Ileana Cristina Miu, a primit o condamnare de doi ani de inchisoare cu suspendare pentru fraude cu fonduri europene, fapte savarsite in perioada 2007-2008. Conform sentintei, care nu este definitiva, prejudiciul adus APIA, stabilit la aproape 20. 000 de lei, a fost returnat, trasnmite News. ro.

Fost primar din Arges, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru fraude cu fonduri europene

Fostul primar al comunei Titesti din judetul Arges, Florian Rizea, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, iar secretara primariei, Ileana Cristina Miu, a primit o condamnare de doi ani de inchisoare cu suspendare pentru fraude cu fonduri europene, fapte savarsite in perioada 2007-2008.

Un detinut, condamnat la 98 de ani de inchisoare, a fost eliberat din greseala. Povestea lui e inedita

Un barbat din Colorado ce a fost condamnat la inchisoare pentru 98 de ani si a fost eliberat din greseala, a fost declarat liber de un judecator. Rene Lima-Marin a fost condamnat in prima faza la.

Criza pe piata muncii! Firmele de transport din Arges au ajuns sa angajeze soferi din Pakistan si India!

Piata muncii duce lipsa de soferi profesionisti atat pentru microbuze, cat si pentru tiruri. Drept urmare, firmele de transport din Arges au ajuns sa angajeze soferi de tir din India si Pakistan.

Un tanar a fost impuscat din greseala la o partida de vanatoare

Un tanar cu varsta de 29 de ani, din Arad, a fost impuscat din greseala la o partida de vanatoare. Cel care l-a ranit a fost chiar unchiul sau, alaturi de care participa la o partida de.

Bucuresti: 24 de strazi au fost transmise din administrarea Primariei sector 3 in administrarea Primariei Capitalei. Acestea necesita lucrari de asfaltare

24 de strazi au fost transmise din administrarea Primariei sector 3 in administrarea Primariei Capitalei, potrivit unei hotarari adoptate joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Este vorba despre strazile: Moga Alexandru, Cercelus, Cluceru Udricani, Biserica Rasvan, Culmea veche, Parfumului, Harsova, Labirint, Medeleni, Radu Calomfirescu, Romulus, Vasile Lucaciu, Constantin Robescu, Maria Clucereasa, Cogalnic, Ceaus Radu, Ion Filibiliu, Fetitelor, Ivo Andric, Levantica, Mitrita Constantinescu, Remus, Selimbar, Zborului.

Doliu in politica! Un fost primar a murit in Italia

Fostul primar al comunei Vrincioaia ti invatatoriul, Vasile Lepadatu, s-a stins din viata intr-un spital din Italia. Dascalul suferea de o boala necrutatoare, iar familia a decis sa-l.

NEW MONEY: Doi tineri din Bucuresti au un robot care le-ar putea aduce un miliard de dolari in trei ani

Fondul american de investitii Accel Partners a anuntat o investitie de 30 de milioane de dolari intr-o companie de tehnologie fondata de doi romani. Raportat la piata locala, suma depaseste finantarile totale atrase de startup-urile autohtone in ultimii doi ani.

Un tanar aradean a fost impuscat din greseala de unchiul sau in timpul unei vanatori

Un vanator de 29 de ani din judetul Arad a fost impuscat accidental la o vanatoare organizata legal, duminica dimineata, fiind preluat in stare stabila de o ambulanta si transportat la spital. Victima are o rana in zona abdomenului, dar medicii spun ca nu ii pune in pericol viata, in timp ce politistii au inceput o ancheta, transmite News. ro.

Dumitrescu, INS: Cresterea pe primul trimestru va ramane 5.7%, va garantez! Datele au fost contestate din necunoastere

Nu Banca Nationala face estimari. Estimarile le face intotdeauna Institutul National de Statistica. In momentul in care INS-ul spune ca e atat, poti sa spui tu ce vrei, ca atat ramane. La PIB exista 4-5 cicluri de prezentare a datelor -datele semnal, provizoriu I si II, apoi date semidefinitive si abia dupa circa doi ani vin datele definitive. Acesta estimare semnal, de 5. 7% reprezinta datele la 45 de zile. Noi mai calculam si o pre-estimare la 30 de zile pe care o trimitem Eurostat, dar care nu e facuta public. Aceasta valva care s-a creat este falsa, pentru ca noi nu avem cum influenta raportarile a zecilor de mii de entitati esantionate. Prognoza pe primul trimestrul unu este insa relativ hazardata. Dar ramane 5. 7%, va garantez! Poate sa se schimbe in 5. 4 sau in 5. 8, dar nu stim inca, a spus joi seful de cabinet al Presedintelui INS, care e plecat la o conferinta pe teme de statistica in Luxemburg.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )