Libnet.ro
UNICEF

14:00

NEW MONEY: Doi tineri din Bucuresti au un robot care le-ar putea aduce un miliard de dolari in trei ani

România Liberă România Liberă,
NEW MONEY: Doi tineri din Bucuresti au un robot care le-ar putea aduce un miliard de dolari in trei ani

Fondul american de investitii Accel Partners a anuntat o investitie de 30 de milioane de dolari intr-o companie de tehnologie fondata de doi romani. Raportat la piata locala, suma depaseste finantarile totale atrase de startup-urile autohtone in ultimii doi ani. continuă pe România Liberă

Doi tineri din Botoroaga au salvat doi batrani dintr-un incendiu

Doi tineri din comuna Botoroaga au devenit salvatori recunoscuti in mod oficial de ISU AD Ghica dupa ce au salvat doi batrani dintr-un incendiu izbucnit la casa in care locuiau in satul Valea Ciresului.

Editura Universitatii din Bucuresti a primit cea mai inalta distinctie pentru carte stiintifica

La cel mai important targ de carte din capitala Moldovei, Iasi, Editura Universitatii din Bucuresti a fost onorata cu cea mai inalta distinctie: Premiul Mihail Kogalniceanu pentru editarea cartii stiintifice si de specialitate, acordat in cadru festiv pe data de 13 mai 2017. Comisia de jurizare a fost alcatuita din personalitati culturale iesene si reprezentanti [].

NEW MONEY: Un fost ofiter de marina din Valcea pariaza 5 milioane de euro pe combustibilul viitorului

Dumitru Becsenescu, proprietarul grupului de firme Antares din Ramnicu Valcea, face parte din categoria antreprenorilor care au navigat cu usurinta printre industrii. A migrat de la produse petroliere, constructii si imobiliare la productie, turism sau transport. Mai nou, s-a intors de unde a plecat.

Incident socant in curtea Politehnicii din Bucuresti: Mircea Oprean, ginerele lui Ceausescu, a fost batut grav de doi tineri

Ginerele fostului dictator Nicolae Ceausescu, profesorul Mircea Oprean a ajuns la spital dupa ce a fost batut joi seara in curtea Universitatii Politehnica, unde preda, de catre doi tineri. Potrivit.

Doi fosti angajati ai unei banci din Bucuresti, condamnati la cate 4 ani de inchisoare pentru acordarea de credite cu acte false

Un fost director adjunct al unei banci din Bucuresti si un fost ofiter de credite la aceeasi unitate au fost condamnati, luni, de Tribunalul Constanta la cate patru ani de inchisoare cu executare, pentru inselaciune in forma continuata, fiind acuzati ca au acordat credite mai multor persoane in baza unor documente false, anunta News. ro. Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Constanta.

Un portret al realizatorului TV Rares Bogdan a fost expus la Muzeul Satului din Bucuresti

Un portret al lui Rares Bogdan, realizat de artistul Victor Ceban din Republica Moldova, a fost expus la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti din Bucuresti, in cadrul unei expozitii intitulate in Oglinda. Expresii plastice, relateaza News. ro. Jurnalistul a postat pe pagina sa deFacebookcateva poze de la vernisaj.

FOTOGALERIE Strada Anghel Saligny din Bucuresti, unde se afla una dintre intrarile in Primaria Capitalei, arata ca dupa bombardament

Strada Anghel Saligny din Bucuresti, unde se afla una dintre intrarile in Primaria Capitalei, arata ca dupa bombardament, fiind plina de gropi, cu bordurile rupte si fara locuri de parcare trasate. Artera nu a fost reabilitata de peste zece ani, unul dintre motive fiind faptul ca acolo se afla intrarea in santier, cladirea Primariei fiind in proces de consolidare, insa lucrarile s-au finalizat la inceputul acestui an, iar strada arata in continuare la fel.

Spectacolul Podu, in premiera pe scena Teatrului National din Bucuresti pe 29 mai! (P)

Spectacolul Podu, adaptat dupa Podul sinucigasilor, de Paul Ioachim si regizat de Horatiu Malaele ajunge in premiera pe scena Teatrului National din Bucuresti! Mult asteptata reprezentatie ce ii va aduce din nou impreuna pe Horatiu Malaele, George Ivascu si Meda Victor va avea loc pe 29 mai la Sala Mare a Nationalului bucurestean! Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului National, si online pe startickets. ro, mystage. ro, blt. ro si bilete. ro.

NEW MONEY: Cum a transformat o fosta directoare de banca ramasitele unei case de pensii intr-un hotel de lux

Uneori, drumuri care par adesea diferite duc in acelasi loc. Aceasta poate fi si povestea Dianei Popescu, fost bancher, astazi proprietar si CEO al boutique-hotelului de cinci stele Epoque. Iar planurile sale nu se opresc aici, pentru ca, spune ea, hotelaria este un microb care se ia.

Doi tineri s-au ales cu dosar penal dupa ce au furat de la un coleg un bilet castigator la pariuri sportive

Un elev de liceu si un student din Targoviste sunt cercetati pentru infractiunea de furt, dupa ce elevul a sustras din casa rudei unui coleg un bilet castigator la pariuri sportive, iar studentul, fiind major, a incasat banii.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )