Libnet.ro
UNICEF

15:45

Un fost primar din Dambovita este cercetat pentru abuz in serviciu: A mai fost condamnat in doua dosare

B1 B1,
Un fost primar din Dambovita este cercetat pentru abuz in serviciu: A mai fost condamnat in doua dosare

Ionel Cristian Costache, fostul primar al comunei dambovitene Tartasesti, condamnat la inchisoare in doua dosare pentru luare de mita si conflict de interese, este cercetat de Politia Dambovita intr-un nou. continuă pe B1

Fost primar din Dambovita, aflat in inchisoare, cercetat intr-un nou dosar pentru abuz in serviciu

Fostul primar al comunei dambovitene Tartasesti Ionel Cristian Costache, condamnat la inchisoare in doua dosare pentru luare de mita si conflict de interese, este cercetat de Politia Dambovita intr-un nou.

Fost director din Primaria Capitalei, arestat pentru coruptie

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti, el fiind acuzat de.

Consilierul economic al Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor, cercetat pentru instigare la abuz in serviciu

Consilierul economic al Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor, Catalin Axinte, este cercetat pentru instigare la abuz in serviciu in cazul fostului sef al IPJ Suceava Ioan Crap, cercetat pentru ca ar fi intervenit ca permisul auto al adjunctului APIA Suceava, Delia Moldoveanu, sa nu fie suspendat .

Dambovita: Fostul edil din Tartaresti, condamnat la inchisoare, cercetat acum pentru abuz in serviciu

Fostul primar al comunei dambovitene Tartasesti, Ionel Cristian Costache, condamnat la inchisoare in doua dosare pentru luare de mita si conflict de interese, este cercetat de Politia Dambovita intr-un nou dosar, pentru abuz in serviciu, informeaza Mediafax.

Primarul din Targoviste, condamnat pentru abuz in serviciu, a ramas fara mandat

Prefectul de Dambovita a semnat ordinul prin care inceteaza mandatul primarului din Targoviste, Gabriel Boriga, informeaza Mediafax. Edilul, care este condamnat la inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu, a anuntta ca va costesta ordinul in instanta.

Fostul primar din Ramnicu Valcea Mircia Gutau si-a anuntat intentia de a candida la alegerile locale din 2016

Mircia Gutau, fost primar al municipiului Ramnicu Valcea, condamnat definitiv de doua ori pentru coruptie, si-a anuntat intentia de a candida la alegerile locale din 2016 la Primaria acestui oras.

Seful ANP: Trendul condamnarii Romaniei la CEDO pentru conditiile din penitenciare este ascendent

Directorul ANP, Claudiu Bejan, declara ca trendul condamnarii Romaniei la CEDO pentru conditiile din penitenciare este ascendent, aratand ca pana acum statul trebuie sa plateasca despagubiri de 680.

Conditiile penitenciarelor din Romania: trend ascedent pentru plangerile si condamnarile la CEDO

Trendul condamnarii Romaniei la CEDO pentru conditiile din penitenciare este ascendent, iar statul are de platit despagubiri de 680. 000 de euro, printre reclamatiile facute fiind si cele legate de nediferentierea dintre fumatori si nefumatori si.

Viceguvernatorul Bancii Nationale a Bulgariei este acuzat de abuz in serviciu

Viceguvernatorul Bancii Nationale a Bulgariei BNB), Tvetan Gounev, a fost pus sub acuzare pentru abuz in serviciu, relateaza Novinite. BNB a confirmat ca au fost lansate procedurile judiciare preliminare.

DNA: Trei fosti directori in cadrul SC Electrica SA, printre care si fostul director general Nicolae Coroiu, urmariti penal pentru abuz in serviciu dupa ce ar fi prejudiciat societatea cu 1,64 milioane euro

Procurorii anticoruptie au dispus efectuarea urmaririi penale fata de trei fosti directori in cadrul SC Electrica SA, printre care si Nicolae Coroiu, la data faptelor director general al societatii, acuzati de abuz in serviciu contra intereselor publice, in forma continuata. DNA sustine ca in perioada 2004-2005, la nivelul Electrica SA s-au efectuat achizitii de echipament de protectie si echipament de lucru de la un singur furnizor - SC Tech Safety Sa Tg. Jiu - in cantitati nejustificat de mari si la preturi supraevaluate, cauzandu-se Electrica SA, respectiv Electrica Serv SA prin sucursalele Moldova si Muntenia Nord) un prejudiciu cumulat de aproximativ 1. 135 euro.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )