Libnet.ro
UNICEF

16:30

A fost printre cei mai buni fotbalisti din Liga 1 si acum lucreaza in Germania la constructii

B1 B1,
A fost printre cei mai buni fotbalisti din Liga 1 si acum lucreaza in Germania la constructii

In urma cu cativa ani era campion cu Otelul Galati, iar acum lucreaza in Germania la constructii. Laurentiu Petean a renuntat la cariera fotbalistica pentru a munci in strainatate. continuă pe B1

Unul dintre cei mai cunoscuti neurochirurgi din Romania a murit

Doctorul Paul Marin Patrascu, seful sectiei de neurochirurgie al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, cotat drept unul dintre cei mai buni neurochirurgi din Romania, omul care a salvat mii de.

Cei mai mici PINGUINI din LUME protejati de un tunel! Pe unde circula pentru a nu fi calcati de masini (VIDEO)

Cei mai mici pinguini din lume sunt protejati de un tunel pentru a nu fi calcati de soferii care merg cu viteza. Micile animalute se expuneau mereu riscului de a fi striviti de un autoturism, asa ca.

Alexandru Pincevschi, unul dintre cei mai importanti afaceristi din Republica Moldova, retinut in Dosarul parcarilor cu plata

Milionarul Alexandru Pincevschi este una dintre persoanele retinute in dosarul parcarilor din Republica Moldova, potrivit Deschide. md. Alexandru Pincevschi este unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri.

Castigatori Premiile Muzicale Radio Romania 2017: cine sunt cei mai buni artisti si cele mai bune piese VIDEO

Delia si Andra au castigat cele mai multe trofee la gala Premiile Muzicale Radio Romania 2017, in timp ce Carlas Dreams a primit titlul de Artistul anului la cea de-a 15 editie a evenimentului.

Veste CUMPLITA pentru lumea medicala! Unul dintre cei mai mari neurochirurgi din Romania a murit (FOTO)

Doctorul Paul Patrascu, profesorul universitar, s-a stins din viata numai 52 de ani. Avea o cariera profesionala de exceptie, tata a doi copii si era apreciat si respectat de toti cei din jurul sau. Desecul.

Momentele noastre impreuna au fost memorabile: Liviu de la Insula Iubirii trece prin clipe grele dupa ce si-a pierdut unul dintre cei mai buni prieteni

Liviu de la Insula Iubirii trece prin momente grele dupa ce si-a pierdut unul dintre prieteni. Acesta a devenit cunoscut ca urmare a prezentei sale la show-ul Insula Iubirii. Acesta.

CTP, socat si scarbit de comportamentul lui Ilie Nastase: A dezavantajat grav Romania!. Discurs de pus in rama

Cristian Tudor Popescu e printre cei mai buni comentatori din tara, motiv pentru care a avut intelepciunea de a vorbi despre incidentele de la Mamaia, fara a adopta un discurs populist, asa cum au facut altii.

Domeniile in care romanii au bagat cei mai multi bani in buzunar in ultimul an

Salariile din piata locala a muncii au fost pe plus in aproape toate sectoarele de activitate, in ultima perioada, insa unele domenii au fost vedete, angajatii lor adaugandu-si cei mai multi bani la salariu. Iata industriile in care romanii.

Cum priveste unul dintre cei mai experimentati fotografi europeni fenomenul selfie si explozia de poze de pe internet: Sunt milioane de fotografii plictisitoare, insa ele ne ajuta sa le depistam rapid pe cele exceptionale

Britanicul Martin Parr este unul dintre cei mai experimentati fotografi europeni, avand o cariera inceputa acum 40 de ani cand nimeni nu ar fi crezut ca se va ajunge ca milioane de oameni sa puna zilnic poze pe o retea uriasa. Internetul incurajeaza un grad inalt de narcisism si de aceea punem atat de multe selfie-uri, crezand in mod fals ca prietenii nostri le apreciaza, spune Martin Parr care a primit de la Sony un premiu pentru intreaga sa cariera. El admite ca extrem de putine dintre pozele pe care le face sunt reusite si spune cu franchete ca a face proiecte comerciale este ca si cum te-ai prostitua, insa avantajul este ca esti extraordinar de bine platit si iti poti dezvolta cum vrei proiectele proprii.

Alegeri prezidentiale in Franta: Cei mai indecisi alegatori sunt tinerii, care oscileaza intre extremisti si fortele politice noi

Tinerii francezi care voteaza pentru prima data duminica, la primul tur al alegerilor prezidentiale, isi doresc sa influenteze scrutinul, dar sunt cei mai indecisi si se indreapta, in general, fie spre ofertele radicale ale Frontului National FN, extrema dreapta - Marine Le Pen) sau France Insoumise extrema stanga - Jean-Luc Melenchon), fie spre forte politice noi Emmanuel Macron si formatiunea En Marche!), potrivit unei analize AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )