Libnet.ro
UNICEF

16:30

Fost sef al Consiliului Judetean Iasi, condamnat la trei ani si doua luni de inchisoare cu executare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fost sef al Consiliului Judetean Iasi, condamnat la trei ani si doua luni de inchisoare cu executare

Fostul sef al Consiliului Judetean Iasi Cristian Adomnitei a fost condamnat la trei ani si doua luni de inchisoare cu executare in Dosarul Albumul, care viza unele nereguli referitoare la un contract pe care CJ Iasi l-a incheiat cu o firma, pentru promovarea judetului. Decizia a fost luata vineri de catre Tribunalul Iasi si nu este definitiva, scrie News. continuă pe Ziarul Bursa

Cadru universitar din Iasi, condamnat dupa ce a fost prins baut la volan. Ce alcoolemie avea conferentiarul

Adrian Laurentiu Cailean, de la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi, a fost gasit vinovat de conducere sub influenta alcoolului si, timp de trei ani, nu va mai avea dreptul de a conduce.

Fostul sef al CNAS Lucian Duta - condamnat la 6 ani inchisoare pentru luare de mita si confiscarea a 6,3 milioane euro. Decizia nu este definitiva

Lucian Duta, fost presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), a fost condamnat vineri de Tribunalul Bucuresti la 6 ani inchisoare cu executare, fiind acuzat de DNA ca a primit o mita de 6,3 milioane euro, in schimbul acordarii unui contract din bani publici catre doua firme de software, informeaza Agerpres. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

Ambii vicepresedinti ai Consiliului Judetean Prahova, diagnosticati cu COVID-19. Salariatii cer masuri pentru stoparea raspandirii virusului in institutie

Cei doi vicepresedinti ai Consiliului Judetean CJ) Prahova au fost diagnosticati cu COVID-19, salariatii institutiei cerand sa fie luate masuri in cladirea Palatului Administrativ, astfel incat sa nu apara focare de COVID in cadrul Consiliului Judetean, al Prefecturii si al celorlalte institutii aflate in aceasta cladire.

Ambii vicepresedinti ai Consiliului Judetean Prahova, infectati cu SARS-CoV-2. Se cere luarea unor masuri urgente pentru evitarea unui focar de Covid-19

Cei doi vicepresedinti ai Consiliului Judetean CJ) Prahova au fost diagnosticati cu COVID-19. DE altfel, judetul Prahova este grav afectat de pandemia de Covid-19, potrivit cifrelor raportate de Grupul de.

Covid-19 la varful Consiliului Judetean Prahova. Cei doi vicepresedinti sunt infectati cu noul coronavirus

Dumitru Tudone si Constantin Cristian Apostol, cei doi vicepresendinti ai Consiliului Judetean CJ) Prahova, au fost infectati cu noul coronavirus. Conducerea judetului a ramas doar in mainile presedintului CJ, Iulian Dumitrescu.

Dupa trei ani de asteptare, modificarile fiscale cerute de mediul de afaceri au fost adoptate: Top 10 noutati

Modificarile aduse Codurilor fiscal si de procedura fiscala prin proiectul de lege votat de Parlament pe 24 noiembrie 2020 vin intr-un moment in care mediul de afaceri are nevoie de un cadru fiscal mai clar si mai modern, pe fondul crizei sanitare care a afectat operatiunile si a generat incertitudine fara precedent. Este vorba de un proiect care include multe propuneri ale mediului de afaceri si a carui nastere nu a fost deloc usoara. Daca ne gandim ca de la initierea proiectului pana la adoptare au trecut aproape trei ani, ne dam seama ca este un termen neobisnuit de mare in conditiile in care schimbarile legislatiei fiscale sunt de obicei rapide, unele chiar peste noapte.

Adomnitei, fost ministru al Educatiei, condamnat in prima instanta la peste 3 ani de inchisoare cu executare

Fostul ministrul al Educatiei si fost presedinte al Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 2 luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care e acuzat ca a incercat sa mascheze un control de audit.

Traian Berbeceanu, uluit de ce a ajuns un fost sef al prostituatelor: Daca nu el, atunci cine?

Un fost lider al unor grupari de proxeneti si prostituate, arestat in trecut in urma unor descinderi coordonate de Traian Berbeceanu, a ajuns sa detina o functie care l-a uluit pe fostul sef al BCCO Alba.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )