Libnet.ro
UNICEF

18:30

A fost stabilita data la care va avea loc sedinta Comitetului Executiv al PSD

Antena3 Antena3,
A fost stabilita data la care va avea loc sedinta Comitetului Executiv al PSD

Situatia pucistilor din PSD va fi transata la inceputul saptamanii viitoare. Comitetul Executiv al PSD a fost anuntat oficial pentru luni la ora 11. Atunci Gabriela Firea si Liviu Dragnea isi vor putea. continuă pe Antena3

Profit net de aproape un miliard de lei realizat de Banca Transilvania, la 9 luni. Fuziunea cu Bancpost, care va avea loc la finalul anului, va aduce 175.000 de clienti

Banca Transilvania a inregistrat in primele noua luni din acest an un profit net in crestere cu 25,55%, la peste 979 milioane lei, iar la nivel de grup rezultatul a fost de 1,24 miliarde lei, in urcare cu circa 50%, reiese din rezultatele financiare publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB). Rezultatul cuprinde o parte a cheltuielilor de integrare Bancpost in BT. Subsidiarele si participatiile de capital au contribuit cu peste 260 milioane lei la profitabilitatea Grupului BT.

A fost gasit barbatul care a bagat spaima in mii de oameni din Ploiesti

A fost gasit barbatul care a bagat spaima in mii de oameni din Ploiesti. Individul, care a sunat la 112 si a anuntat ca a pus bombe la Spitalul Judetean de Urgenta si la un hipermarket din oras, a fost ri.

ntlnirea lui Iohannis cu Theresa May a fost anulata. Premierul birtanic este ntr-o sedinta tensionata pe tema Brexit

Intalnirea pe care presedintele Klaus Iohannis urma sa o aiba, la Londra, la ora 17. 30, cu premierul britanic Theresa May a fost anulata, potrivit Digi 24. Discutiile nu vor mai avea loc in conditiile in care May este intr-o sedinta tensionata pe tema noului acord privind Brexit-ul.

Digi24: Cum a fost rasplatit barbatul care a returnat 95.000 de euro gasiti ntr-un dulap

Un barbat din Timisoara a cumparat, pe internet, un dulap in care se afla o comoara. Cand a adus mobila acasa a gasit in ea o cutie cu 95. 000 de euro. O surpriza nu doar pentru el, ci si pentru cel care i-a vanduse dulapul. Obiectul a apartinut unui batran care a murit iar fiul acestuia nu stia despre banii pusi deoparte.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )