Libnet.ro
UNICEF

15:01

Fost subprefect trimis in judecata pentru evaziune fiscala. Prejudiciul cauzat ajunge la 5 milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Fost subprefect trimis in judecata pentru evaziune fiscala. Prejudiciul cauzat ajunge la 5 milioane de lei

Damaschin Berende este trimis in judecata pentru evaziune fiscala, dupa ce a inregistrat in evidentele contabile mai multe facturi fiscale fictive, cauzand un prejudiciu de 4,9 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Fost subprefect PNTCD Bistrita, trimis in judecata pentru evaziune fiscala: Prejudiciul se ridica la cinci milioane lei

Damaschin Berende, fost subprefect PNTCD al judetului Bistrita - Nasaud, a fost trimis in judecata de procurori pentru evaziune fiscala, el fiind acuzat ca a intocmit peste 250 de facturi fictive, prejudiciul.

Bistrita: Fost subprefect PNTCD, trimis in judecata pentru evaziune fiscala; prejudiciul-5 mil. lei

Fostul subprefect PNTCD al judetului Bistrita-Nasaud, Damaschin Berende, a fost trimis in judecata de procurori pentru evaziune fiscala, el fiind acuzat ca a intocmit peste 250 de facturi fictive, cauzand un prejudiciu de cinci milioane de lei, transmite Mediafax. Potrivit unui comunicat de miercuri al Parchetului Tribunalului Bistrita-Nasaud, procurorii il acuza pe Damaschin Berende ca in perioada 2005-martie 2008, in calitate de administrator la SC GB Lumidan SRL Rodna, a inregistrat in evidentele contabile 254 de facturi fiscale fictive, cu consecinta influentarii obligatiilor fiscale, constand in TVA si impozit pe profit, cauzand un prejudiciu de 4. 819 de lei.

Sursazilei.ro: Administratorul NIS Petrol, urmarit penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Administratorul NIS Petrol, Mihai Corbu, este urmarit penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani, procurorii Parchetului Capitalei cercetandu-l dupa ce acesta a picat in circuitele financiare.

Firme din grupul MediaPro, cercetate pentru evaziune fiscala

Poli and ti and stii efectueaza 28 de perchezi and tii la locuin and tele unor persoane banuite ca ar fi comis evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul estimate este de 5 milioane de euro, potrivit unui comunicat al Politiei Romane.

Firme in care este implicat Adrian Sarbu, cercetate pentru evaziune fiscala

Update 17:00 Sunt cercetate 40 de relatii comerciale intre diferite societati si persoane fizice Procurorul Vicentiu Gherghe, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, a declarat, astazi, pentru ziarul BURSA, ca ancheta are in vedere 40 de relatii comerciale intre diferite societati si persoane fizice, dar, in cadrul perchezitiilor, nu sunt vizate persoane, ci doar sunt ridicate documente financiar-contabile.

Firme din Bistrita-Nasaud, folosite de sirieni pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism au efectuat 20 de perchezitii domiciliare in judetele Mures, Bistrita-Nasaud, Bihor si Salaj, vizata fiind o grupare infractionala specializata in evaziune fiscala si spalare de bani.

Trustul Media Pro, vizat de o ancheta intr-un caz de evaziune fiscala de cinci milioane de euro

Mai multe perchezitii au loc, marti, in Bucuresti si in judetul Ilfov la firme si la locuintele unor persoane suspectate de spalare de bani si evaziune fiscala. in acest caz, prejudiciul se ridica la cinci milioane de euro. Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii fac verificari si la sediul Media Pro.

Evaziune fiscala de peste 460000 de lei, depistata de politisti

Administratorul unei societati comerciale din Slobozia este cercetat de politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor pentru comiterea infractiunii de evaziune fiscala. Daca va fi gasit vinovat, el risca ani grei dupa gratii.

Evaziune fiscala de 5 milioane euro: perchezitii in Capitala si Ilfov

Politistii fac, marti, 28 de perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, la firme si la locuintele unor persoane suspectate de spalare de bani si evaziune fiscala, infractiuni prin care ar fi produs un prejudiciu de cinci milioane de euro.

Evaziune fiscala de 5 milioane euro: perchezitii in Capitala si Ilfov, inclusiv la sediul Media Pro

Politistii fac, marti, 28 de perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, la firme si la locuintele unor persoane suspectate de spalare de bani si evaziune fiscala, infractiuni prin care ar fi produs un prejudiciu de cinci milioane de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )