Libnet.ro
UNICEF

18:45

Fosta consiliera prezidentiala Zoe Petre, internata in stare grava

Antena3 Antena3,
Fosta consiliera prezidentiala Zoe Petre, internata in stare grava

Zoe Petre, fost consilier prezidential, este internata de mai multa vreme la Spitalul Elias, au declarat miercuri pentru AGERPRES surse medicale. Potrivit surselor, starea acesteia nu este una. continuă pe Antena3

Fosta consiliera prezidentiala Zoe Petre a fost internata in stare grava si este supusa unor investigatii medicale complexe

Fostul consilier prezidential in mandatul lui Emil Constantinescu, Zoe Petre, istoric si publicist, este spitalizata, in stare grava, in prezent fiind supusa unor investigatii medicale complexe, anunta news. ro.

Zoe Petre, in stare grava la spital, dupa ce a suferit un atac vascular cerebral

Zoe Petre trece prin momente cumplite. Istoricul, publicistul si omul politic roman a suferit, miercuri, un atac vascular cerebral. in prezent, este la terapie intensiva la Spitalul Elias din.

Zoe Petre, la spital in urma unui atac cerebral

Zoe Petre a fost internata la Spitalul Elias din Capitala in urma unui atac cerebral. Din primele informatii, fostul consilier prezidential ar fi pe sectia de terapie intensiva, relateaza Antena 3.

Zoe Petre, la spitalul Elias. Fostul consilier prezidential are probleme grave de sanatate

Zoe Petre a fost internata la Spitalul Elias din Capitala in urma unor probleme grave de sanatate. Din primele informatii, fostul consilier prezidential ar fi pe sectia de terapie intensiva.

Adolescent in stare grava dupa ce s-a urcat pe un vagon de tren si s-a electrocutat, in statia CFR Aiud

Un tanar de 17 ani a ajuns la spital in stare grava dupa ce s-a urcat pe un vagon de tren si s-a electrocutat. Baiatul a urcat la statia CFR Aiud, iar dupa ce s-a electrocutat, a cazut de pe vagon.

Tanara de 16 ani, in stare grava la spital dupa ce a fost exploatata la munca (VIDEO)

O tanara de 16 ani a muncit pana la epuizare intr-un restaurant din Galati. Dupa foarte multe ore de munca, fata a lesinat si s-a lovit cu capul de o teava, fiind ulterior internata la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )