Libnet.ro
UNICEF

20:45

Fosta sotie a lui Condrea: Fetita mi-a spus: De miercuri nu l-am mai vazut pe tati

Antena3 Antena3,
Fosta sotie a lui Condrea: Fetita mi-a spus: De miercuri nu l-am mai vazut pe tati

Fosta sotie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a spus joi, la Antena 3, ca fiica sa i-a spus ca nu si-a mai vazut tatal inca de miercuri, iar in momentul accidentului patronului Hexi, copilul nu mai. continuă pe Antena3

Fosta sotie a lui Dan Condrea: El a fost agent SIE si era filat de Serviciu si de CIA

Fosta sotie a lui Dan Condrea, Laura Condrea, a declarat joi ca fostul patron al Hexi Pharma era agent al Serviciului de Informtii Externe SIE), iar din acest motiv el era filat de SIE si de CIA. Mai mult, femeia a declarat ca un alt motiv pentru care acestia erau monitorizati era ca tatal ei a fost ofiter militar.

Declaratii socante facute de fosta sotie a lui Condrea: Am fost dusa intr-un centru in care se opera cu metode naziste. Totul a fost facut la ordinul DGIPI si al lui Vasile Blaga

Laura Georgescu a fost sotia lui Dan Condrea, a facut declaratii socante la Antena 3. Aceasta a fost intrebata daca a fost internata la o clinica psihiatrica. Fosta sotie a patronului Hexi Pharma a.

Fosta sotie a lui Dan Condrea face acuzatii dure la adresa SRI

Fosta sotie a lui Dan Condrea face acuzatii dure la adresa SRI. O masina din curtea Laurei Condrea, fosta sotie a patronului Hexi Pharma, are un mesaj dur scris pe parbriz: Magda Condrea, victima dementil.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, dezvaluiri despre legaturile patronului Hexi Pharma cu SIE

ACTUALIZARE 19:48 Dincu, despre decesul lui Condrea: Nu cred in scenarii, astept o varianta rationala, cu probe Vicepremierul Vasile Dincu a afirmat astazi ca ipotezele vehiculate in cazul decesului patronului Hexi Pharma sunt mai degraba scenarii care nu au legatura cu realitatea si a punctat ca nu crede in acestea. --------- Fosta sotie a lui Dan Condrea s-a prezentat in aceasta dimineata la Tribunalul Bucuresti, dupa ce a contestat programul de vizitare pentru copil. Dupa divortul celor doi, copilul a fost luat de patronul Hexi Pharma, iar fosta sotie trebuia sa respecte un program de vizitare bine stabilit de judecatori, transmit televiziunile de stiri.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, dezvaluiri despre patronul Hexi Pharma

Fosta sotie a lui Dan Condrea s-a prezentat in aceasta dimineata la Tribunalul Bucuresti, dupa ce a contestat programul de vizitare pentru copil. Dupa divortul celor doi, copilul a fost luat de patronul Hexi Pharma, iar fosta sotie trebuia sa respecte un program de vizitare bine stabilit de judecatori.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, dezvaluiri despre legaturile patronului Hexi Pharma cu SIE

Fosta sotie a lui Dan Condrea s-a prezentat in aceasta dimineata la Tribunalul Bucuresti, dupa ce a contestat programul de vizitare pentru copil. Dupa divortul celor doi, copilul a fost luat de patronul Hexi Pharma, iar fosta sotie trebuia sa respecte un program de vizitare bine stabilit de judecatori, transmit televiziunile de stiri.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, prima declaratie dupa moartea patronului de la Hexi Pharma. Ipoteza sinuciderii, mai putin plauzibila

Laura Condrea, fosta sotie a lui Dan Condrea, a oferit primele declaratii anchetatorilor, dupa accidentul in care seful de la Hexi Pharma a decedat. Aceasta a precizat ca in seara in care a avut ac.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, acuzatii misterioase la adresa SRI (FOTO)

Fosta sotie a lui Dan Condrea lanseaza un atac la adresa Serviciului Roman de Informatii. Dupa moartea suspecta a patronului Hexi Pharma, Magda Condrea si-a lipit pe geamurile masinii mai multe coli de.

Fosta sotie a lui Dan Condrea face DEZVALUIRI privind afacerile Hexi Pharma si despre trecutul omului de afaceri

Fosta sotie a lui Dan Condrea face dezvaluiri privind afacerile Hexi Pharma. Laura Georgescu spune de cativa ani ca firma nu respecta reteta originala a dezinfectantilor care ajungeau in spitale. De asemenea, femeia spune ca sotul ei ar fi fost ofiter SIE si ca in anturajul lui erau ofiteri de la SIE si SRI.

Fosta sotie a lui Dan Condrea, dezvaluiri incredibile despre legaturile patronului Hexi Pharma cu SRI: Am probe ca era filat!

Fosta sotie a lui Dan Condrea a venit joi dimineata la Tribunalul Bucuresti, dupa ce a contestat programul de vizitare pentru copil. Dupa divortul celor doi, copilul a fost luat de patronul Hexi Pharma, iar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )