Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostii sefi ai Politiei Timis si primarul din Recas, in arest la domiciliu

România Liberă România Liberă,
Fostii sefi ai Politiei Timis si primarul din Recas, in arest la domiciliu

Fostul sef al Politiei Judetene Timis Sorin Muntean, adjunctul sau Florin Bolbos, fostul sef al Serviciului Politiei Rutiere Marcel Craciunescu si primarul din Recas, Teodor Pavel, arestati preventiv pentru fapte de coruptie, vor fi plasati in arest la domiciliu, a decis Curtea de Apel Timisoara, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Primarul din Recas si sefii Politiei Timis si Recas, mandate de arestare prelungite

Tribunalul Timis a decis, luni seara, sa prelungeasca mandatele de arestare preventiva in cazul primarului din Recas si al sefului Politiei Recas, precum si in cazul sefilor Politiei Timis si sefului Politiei Rutiere Timis, informeaza Mediafax.

Primarul din Comarnic: Din cauza cumnatului lui Ponta si a firmei Euroconstruct, Comarnicul arata ca dupa BOMBARDAMENT

Primarul din Comarnic, Dorian Botoaca, a declarat, pentru Romania libera, ca, din cauza lucrarilor efectuate de firma Grossman, a lui Iulian Hertanu, si a Euroconstruct, orasul arata ca dupa bombardament.

Primarul din Barlad, condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare

Primarul municipiului Barlad, Constantin Constantinescu, a semnat cu procurorii Parchetului Curtii de Apel Iasi un acord de recunoastere a vinovatiei, prin care edilul admite savarsirea infractiunii de conflict de interese si accepta pedeapsa de un an de inchisoare cu suspendare, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2106 seconds )