Libnet.ro
UNICEF

21:30

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, noi acuzatii incendiare

Antena3 Antena3,
Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, noi acuzatii incendiare

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir face noi acuzatii incendiare pentru binomul Kovesi-Coldea. Acesta anunta, totodata, ca va reclama CSM la Curtea Constitutionala, dupa ce Consiliul Superior al Magistraturii a sp. continuă pe Antena3

Scopul intalnirii din casa lui Oprea - impiedicarea renumararii voturilor din Diaspora

Intalnirea din casa fostului ministru Gabriel Oprea, in seara alegerilor prezidentiale din 2009, a urmarit impiedicarea renumararii voturilor din Diaspora, a declarat, ieri, fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, la Comisia parlamentara de ancheta.

Daniel Dragomir: in sufrageria lui Oprea s-a blocat renumararea voturilor

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir sustine ca intalnirea care ar fi avut loc in locuinta lui Gabriel Oprea, in seara alegerilor prezidentiale din 6 decembrie 2009, ar fi avut drept scop organizarea unei celule de criza pentru impiedicarea renumararii voturilor din diaspora.

Daniel Dragomir a dezvaluit ce scop a avut intalnirea din casa lui Gabriel Oprea, unde au venit Coldea si Kovesi

Intalnirea din casa fostului ministru Gabriel Oprea, in seara alegerilor prezidentiale din 2009, a urmarit impiedicarea renumararii voturilor din Diaspora, a declarat luni fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, la Comisia parlamentara de ancheta asupra alegerilor.

Daniel Dragomir, la audierile in Comisia Sufrageria: Intalnirea de la Gabriel Oprea, o celula de criza pentru a impiedica renumararea voturilor din diaspora

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a declarat luni, in cadrul audierilor in comisia parlamentara denumita de presa Sufrageria, ca intalnirea care a avut loc in locuinta lui Gabriel Oprea, in seara alegerilor prezidentiale din 6 decembrie 2009 a avut drept scop organizarea unei celule de criza pentru impiedicarea renumararii voturilor din diaspora.

Col (r) Daniel Dragomir: Dupa 2010, baietii si fetele din varful statului au inteles ca pot folosi institutiile pentru ei

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir va fi audiat astazi in Parlament, de catre comisiei speciala din Parlament care investigheaza legaturile dintre mai multe persoane din fruntea statului, implicate in asa numitul caz Sufrageria.

Efectul Daniel Dragomir: Binomul declanseaza razboi in CSM

Dezvaluirile fostului colonel SRI, Daniel Dragomir, au provocat o dezbatere aprinsa intre membrii Consiliului Superior al Magistraturii CSM). Victor Alistar, membru numit de PSD-ALDE ca reprezentat al.

Comisia Alegeri 2009: Daniel Dragomir a povestit cum s-au impartit gastile inaintea scrutinului

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, in prezent judecat pentru fapte de coruptie, a povestit, in fata parlamentarilor care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009, ca, in spatele celor doi candidati pentru Cotroceni de la acea vreme Traian Basescu si Mircea Geoana- erau, de fapt, doua mari grupari care se luptau pentru putere. Afirmatiile lui Dragomir ridica insa unele semne de intrebare.

CSM a decis ca Daniel Dragomir a afectat independenta Justitiei. Fostul ofiter a replicat prin cinci intrebari

Consiliul Superior al Magistraturii considera ca afirmatiile fostului ofiter SRI Daniel Dragomir, facute la un post de televiziune, cu privire la conexiunile controversate din randul magistratilor sunt de natura sa afecteze independenta, prestigiul si credibilitatea sistemului judiciar in ansamblu .

Surse: CSM considera ca afirmatiile lui Daniel Dragomir sunt de natura sa afecteze independenta sistemului judiciar

Consiliul Superior al Magistraturii considera ca afirmatiile fostului ofiter SRI Daniel Dragomir, facute la un post de televiziune, sunt de natura sa afecteze independenta, prestigiul si credibilitatea sistemului judiciar in ansamblu, au precizat, pentru Agerpres, surse din CSM.

Adrian Sarbu, audiat in Comisia SRI: Vorbesc despre curaj, nu despre frica

Adrian Sarbu a ajuns la Comisia SRI, acolo unde a fost invitat dupa dezvaluirile facute de fostul colonel SRI, Daniel Dragomir. Am venit sa vorbesc despre curaj, nu despre frica. Sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2021 seconds )