Libnet.ro
UNICEF

05:15

Fostul consilier al lui Trump vrea sa se retraga din intelegerea prin care a pledat vinovat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul consilier al lui Trump vrea sa se retraga din intelegerea prin care a pledat vinovat

Fostul consilier in probleme de securitate nationala al lui Donald Trump, Michael Flynn, demis din functie dupa doar trei saptamani de mandat, incearca sa se retraga din intelegerea prin care a pledat vinovat in ancheta rusa a procurorului special Robert Mueller, au anuntat avocatii sai, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Trump vrea sa extinda NATO in Orientul Mijlociu

Presedintele american Donald Trump, care a criticat in repetate randuri NATO, doreste sa renoveze Alianta Nord-Atlantica atat pe fond, prin primirea unor noi membri, dar si ca forrma, printr-o schimbare a numelui blocului militar occidental.

WTA Hobart: Sorana Cirstea, obligata sa se retraga din competitie

Sorana Cirstea s-a retras, luni, din turneul WTA de la Hobart Australia), dotat cu premii totale de 275. 000 de dolari, din cauza unei accidentari la piciorul stang, potrivit organizatorilor.

DONALD TRUMP: Riscul iminent din partea lui Soleimani nu prea conteaza

Presedintele american Donald Trump si-a aparat, luni, decizia de ucidere a generalului iranian Qassem Soleimani, argumentand ca acesta reprezenta un risc iminent pentru Statele Unite, dar si ca riscul nu prea conteaza, avand in vedere istoria liderului militar.

TRUMP DESPRE PROTESTELE DIN IRAN: Nu poate exista un alt masacru al protestatarilor pasnici

Presedintele american Donald Trump a scris pe Twitter ca, impreuna cu administratia sa, urmareste indeaproape protestele izbucnite in Iran dupa ce Guvernul a recunoscut ca armata a doborat din greseala avionul ucrainean cu 176 de pasageri la bord.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )