Libnet.ro
UNICEF

12:45

Fostul contabil si casiera unei primarii, condamnati la inchisoare pentru delapidarea institutiei

B1 B1,
Fostul contabil si casiera unei primarii, condamnati la inchisoare pentru delapidarea institutiei

Fostul contabil si casiera unei primarii din Vaslui au fost condamnati la cate sase ani si opt luni de inchisoare pentru delapidare in forma continuata, dupa ce au falsificat zeci de documente pe parcursul a. continuă pe B1

Ani grei de inchisoare pentru doi angajati ai unei primarii din Vaslui. Acestia si-au insusit din bugetul local peste 860.000 lei

Fostul contabil si casiera unei primarii din Vaslui au primit cate sase ani si opt luni de inchisoare pentru delapidare in forma continuata, dupa ce au falsificat zeci de documente pe parcursul a trei ani. in.

Un italian a fost condamnat la inchisoare pentru o palma data copilului care a refuzat sa citeasca

Un barbat din Italia a fost condamnat la o luna de inchisoare, pentru lovirea copilului sau, in varsta de sase ani, dupa ce acesta a refuzat sa citeasca. The Local scrie ca barbatul va trebui sa achite.

Vaslui: Barbat condamnat la 20 de ani inchisoare pentru ca si-a violat in mod repetat fiicele

Un barbat de 42 de ani, din judetul Vaslui, a fost condamnat definitiv la 20 de ani si 8 luni de inchisoare pentru viol, tentativa de viol si incest, dupa ce a recunoscut ca si-a abuzat sexual fiicele, in.

Casiera unei Case de Ajutor Reciproc, acuzata ca a luat credite in numele unor pensionari. Zeci de batrani s-au trezit buni de plata

Zeci de pensionari din Urlati s-au trezit buni de plata pentru imprumuturile facute in numele lor, dar si a unor persoane decedate, chiar de responsabila Casei de Ajutor Reciproc. Angajata, in varsta de 74 de.

Malta: Roman condamnat la 14 ani de inchisoare pentru trafic de droguri

Un roman gasit vinovat de trafic de droguri a fost condamnat la 14 ani de inchisoare, in Malta. Barbatul a fost condamnat la 14 ani de inchisoare si la plata unei amenzi de 25. 000 de euro, pentru trafic de.

20 de ani de inchisoare pentru un italian care a ucis o romanca. Barbatul nu a vrut sa spuna unde a ascuns cadavrul

Un italian care si-a ucis concubina romanca, in Sicilia, a fost condamnat, marti, la 20 de ani de inchisoare de o instanta italiana. Cadavrul victimei nu a fost gasit de anchetatori, relateaza site-ul.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2578 seconds )