Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul contabil si casierita Primariei Scarisoara-Olt, arestati pentru fapte de coruptie

Adevărul Adevărul,
Fostul contabil si casierita Primariei Scarisoara-Olt, arestati pentru fapte de coruptie

Tribunalul Olt a dispus, joi seara, retinerea pentru 29 de zile a fostului contabil de la Primaria comunei Scarisoara din judetul Olt, Panait Mihailescu, precum si a casieritei aceleiasi institutii, Cornelia Danciulescu, alaturi de inca doua persoane. Alte sase persoane au primit interdictie de a parasi localitatile de bastina. Toti acestia sunt acuzati ca ar fi delapidat aproape 13 miliarde ROL falsificand semnatura primarului localitatii. continuă pe Adevărul

Evaziune de peste 12 miliarde lei vechi descoperita la Primaria Scarisoara-Olt

Actiune de amploare derulata de mascatii din cadrul Politiei Olt si procurori DIICOT miercuri dimineata pe raza judetului. Oamenii legii au facut descinderi in localitatile Draganesti-Olt si Scarisoara, de unde au ridicat mai multe persoane suspectate de comiterea infractiunilor de delapidare si fals. Printre persoanele ridicate se afla doi angajati ai Primariei Scarisoara, retinuti pentru o gaura de 12 miliarde lei vechi bugetului local.

Baietii unor avocati din Timis, arestati pentru 29 de zile. Ce au gasit procurorii in calculatorul lor este SOCANT

Doi frati gemeni din Timis au fost arestati pentru 29 de zile pentru distribuire de materiale pornografice. Cei doi baieti in varsta de 21 de ani, fii ai unor avocati din orasul Sanicolau Mare sunt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )