Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fostul lider catalan, Carles Puigdemont, ramane in arest in Germania

România Liberă România Liberă,
Fostul lider catalan, Carles Puigdemont, ramane in arest in Germania

O instanta germana a prelungit detentia fostului lider catalan Carles Puigdemont in asteptarea unei . continuă pe România Liberă

Fostul lider catalan Carles Puigdemont a fost retinut in Germania

Fostul lider catalan Carles Puigdemont a fost retinut duminica in Germania, dupa ce autoritatile din.

Fostul lider catalan, Carles Puigdemont, a fost retinut in Germania

Fostul lider catalan, Carles Puigdemont, a fost retinut duminica in Germania, dupa ce autoritatile din Spania au emis mandat international de arestare. Avocatul acestuia, Jaume Alonso Cuevilla, a anuntat ca.

Fostul lider catalan Carles Puigdemont a fost retinut in Germania

Fostul lider catalan, Carles Puigdemont, a fost retinut duminica in Germania, dupa ce autoritatile din Spania au emis mandat international de arestare. Avocatul acestuia, Jaume Alonso Cuevilla, a anuntat ca.

O instanta a decis ca fostul lider catalan Carles Puigdemont sa ramana in arest

O instanta germana a prelungit detentia fostului lider catalan Carles Puigdemont in asteptarea unei decizii ce va fi luata de o instanta superioara in privinta extradarii acestuia in Spania, a precizat.

VIDEO Barcelona: Mii de persoane protesteaza, dupa arestarea n Germania a fostului lider catalan Carles Puigdemont

Mii de persoane protesteaza duminica in Barcelona, dupa ce fortele de ordine din Germania l-au arestat pe fostul lider catalan Carles Puigdemont, informeaza AFP. Autoritatile catalane au facut apel catre oameni sa nu mai protesteze, dupa ce intre politie si manifestanti au avut loc ciocniri violente.

Zeci de raniti si patru arestati in urma protestelor de sustinere a fostului lider catalan Carles Puigdemont

Protestele de sustinere a fostului lider catalan Carles Puigdemont, retinut in Germania in baza unui mandat de arestare european emis de Spania, s-au soldat cu 89 de raniti si patru persoane retinute, scrie Sky News.

Cel putin 89 de persoane ranite si alte 4 retinute la Barcelona n timpul protestelor fata de arestarea fostului lider catalan Carles Puigdemont

Cel putin 89 de persoane au fost ranite, iar alte patru au fost retinute in timpul protestelor fata de arestarea lui Carles Puigdemont, dupa ce fostul lider catalan a fost retinut in Germania in baza unui mandat de arestare international emis de Spania, scrie News. ro, citand Sky News.

Zeci de raniti si patru arestati in urma protestelor de sustinere a fostului lider catalan, Carles Puigdemont

Protestele de sustinere a fostului lider catalan, retinut in Germania in baza unui mandat de arestare emis in Spania, s-au soldat cu 89 de raniti si patru persoane retinute, scrie Sky News.

UPDATE Fostul lider catalan Carles Puigdemont a fost arestat n Germania

Fostul presedinte al regiunii Catalonia, Carles Puigdemont, a fost arestat in Germania, a anuntat avocatul acestuia. Politia finlandeza anuntaset sambata ca a primit un mandat international de arestare a fostului lider catalan, care se afla intr-o vizita in aceasta tara nordica, ulterior aparand informatii ca Puigdemont s-a intors in Belgia, unde a fost in exil din toamna anului trecut, dupa referendumul pentru autonomie. UPDATE Politia germana confirma arestarea lui Puidgemont.

Fostul premier separatist catalan Carles Puigdemont, arestat in Germania

Fostul lider separatist catalan Carles Puigdemont a fost arestat, astazi, in Germania, a anuntat avocatul sau informeaza agentiile internationale de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )