Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul lider PNL Bogdan Olteanu, condamnat la 7 ani de inchisoare in dosarul numirii lui Liviu Mihai

România Liberă România Liberă,
Fostul lider PNL Bogdan Olteanu, condamnat la 7 ani de inchisoare in dosarul numirii lui Liviu Mihai

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat marti pe fostul lider PNL Bogdan Olteanu, fost presedinte al Came. continuă pe România Liberă

Fostul viceguvernator BNR Bogdan Olteanu, condamnat la sapte ani de inchisoare

Bogdan Olteanu, fostul presedinte liberal al Camerei Deputatilor, a fost condamnat marti, de Tribunalul Bucuresti, la sapte de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, intr-un dosar in care este acuzat ca a primit un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu.

Condamnari pe banda rulanta inainte de Craciun. Bogdan Olteanu, sapte ani de inchisoare pentru luare de mita. Fostul politician ramane si fara 1 milion de euro

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat marti pe fostul viceguvernator BNR Bogdan Olteanu la 7 ani de inchisoare in dosarul in care e acuzat ca a primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru interventii in favoarea numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunarii. Decizia nu e definitiva, conform Mediafax.

Bogdan Olteanu, condamnat la 7 ani de inchisoare in dosarul privind numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii: Suma de un milion de euro, confiscata de la fostul viceguvernator BNR (VIDEO)

Fostul viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei, Bogdan Olteanu, a fost condamnat la 7 ani de inchisoare in dosarul in care a fost acuzat de numirea ilegala a lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al De.

Bogdan Olteanu - 7 ani de inchisoare in dosarul numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat marti pe fostul viceguvernator BNR Bogdan Olteanu la 7 ani de inchisoare in dosarul in care e acuzat ca a primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru interventii in favoarea numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunarii, anunta Mediafax. Decizia nu este definitiva.

Viorel Hrebenciuc, condamnat la 3 ani inchisoare cu executare in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV Pedepse cu inchisoarea si pentru Laura Georgescu, Narcisa Iorga si Gheorghe Stefan Pinalti

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la 3 ani inchisoare cu executare in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV, informeaza Mediafax. in acelasi dosar, fosta sefa CNA Laura Georgescu a fost condamnata la 4 ani si 4 luni inchisoare cu executare. Decizia nu e definitiva.

Condamnari cu inchisoarea pentru Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Stefan si Bogdan Olteanu

Judecatorii din Romania au dat doua sentinte in dosare in care au fost judecate nume importante, chiar inainte de Craciun. in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV au fost condamnati la inchisoare Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Stefan si Laura Georgescu. De asemenea, Bogdan Olteanu si-a aflat sentinta in dosarul in care este acuzat ca a primit .

Viorel Hrebenciuc, condamnat la 3 ani inchisoare cu executare in dosarul Giga TV

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la 3 ani inchisoa.

Gabriela Firea il condamna pe Liviu Dragnea, inainte de CEx. Suferim si acum! Ce spune despre fostul lider PSD

Primarul general al Capitalei continua seria atacurilor la adresa lui Liviu Dragnea. Gabriela Firea spune ca, pe plan personal, ii pare rau pentru ceea ce i se intampla fostului presedinte al PSD. Firea nu il poate ierta insa pentru deciziile drastice pe care le-a luat si care au slabit increderea alegatorilor in social-democrati. Gabriela Firea: .

Calin Ciontu, medic judecat pentru 66 de acte de luare de mita, si Gheorghe Cotofana, avocat condamnat la 4 ani de inchisoare, au fost retrasi de pe lista de consilieri ai ministrului Sanatatii

Medicul Calin Ciontu, judecat pentru 66 de acte de luare de mita in dosarul operatiilor estetice de la Spitalul de Arsi, si avocatul Gheorghe Cotofana, condamnat la 4 ani de inchisoare cu suspendare pentru evaziune fiscala, intr-un dosar in care prejudiciul se ridica la 102. 000 de euro, nu mai figureaza, incepand de vineri seara, pe lista de consilieri onorifici ai ministrului Sanatatii, Victor Costache. Ciontu si Cotofana au fost stersi de pe lista consilierilor care apare pe site-ul Ministerului Sanatatii la scurt timp dupa ce HotNews. ro a semnalat, ieri, cazul lor.

BOMBA ZILEI! Probleme cu justitia in PSD! Presedinte executiv CONDAMNAT LA iNCHISOARE inainte de alegeri

Probleme cu justitia in PSD, inainte de sarbatori! Presedintele executiv al PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost condamnat, luni, la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj, in prima.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )