Libnet.ro
UNICEF

12:30

Fostul ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, a iesit din inchisoare pentru 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Fostul ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, a iesit din inchisoare pentru 24 de ore

Ioan Avram Muresan a iesit, luni seara, din Penitenciarul Gherla. Fostul ministru al Agriculturii va fi liber timp de 24 de ore pentru a participa la priveghiul si la inmormantarea fiului sau, dupa care se va intoarce in inchisoare. continuă pe Adevărul

Ioan Avram Muresan va fi eliberat pentru o zi pentru a lua parte la inmormantarea fiului sau

Fostul ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, poate parasi pentru o zi Penitenciarul Gherla, acolo unde ispaseste o pedeapsa de 7 ani de inchisoare, pentru a fi prezent la funerariile fiului sau, Dan.

Ioan Avram Muresan, eliberat temporar pentru a putea merge la inmormantarea fiului sau

Conducerea Penitenciarului Gherla a aprobat, vineri, cererea fostului ministrul al Agriculturii Ioan Avram Muresan de a fi eliberat temporar din inchisoare pentru a participa la inmormantarea fiului sau, confrom.

Fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan va iesi din inchisoare pentru a participa la inmormantarea fiului sau

Cererea fostului ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan de a fi eliberat temporar din inchisoare pentru a participa la inmormantarea fiului sau a fost aprobata, au anuntat vineri seara reprezentantii Penitenciarului Gherla, care au primit prin fax un act doveditor al mortii lui Dan Muresan.

Cererea lui Muresan de a fi eliberat temporar pentru a participa la inmormantarea fiului sau a fost aprobata

Cererea fostului ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan de a i se permite sa iasa temporar din inchisoare pentru a participa la inmormantarea fiului sau a fost aprobata, informeaza un comunicat al.

Cererea lui Muresan de a fi eliberat pentru inmormantarea fiului a fost aprobata.

Cererea fostului ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan de a fi eliberat temporar din inchisoare pentru a participa la inmormantarea fiului sau gasit mort intr-un apartament din Kenya a fost aprobata, vineri, de conducerea Penitenciarului Gherla, transmite corespondentul Mediafax. Citeste si: A fost dat VERDICTUL in cazul mortii lui Dan Muresan. Fiul fostului ministru a facut infarct Potrivit unui comunicat transmis, vineri seara, de Penitenciarul Gherla, Muresan a primit permisiunea .

Cererea lui Muresan de a fi eliberat pentru inmormantarea fiului va fi analizata vineri sau ...

Cererea fostului ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan de a fi eliberat temporar din inchisoare pentru a participa la inmormantarea fiului sau va fi analizata vineri sau luni, dupa ce reprezentantii Penitenciarului Gherla au primit prin fax un act doveditor al mortii lui Dan Muresan, transmite Mediafax. Purtatorul de cuvant al Penitenciarului Gherla, Ovidiu Chiorean, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, ca un act doveditor al decesului lui Dan Muresan a ajuns la penitenciar .

Muncitorii de la Oltchim au iesit din greva foamei, dar anunta proteste de amploare

Muncitorii de la Oltchim au iesit din greva foamei, dupa doua zile de protest. Oamenii asteapta rezultatele discutiilor cu ministrul delegat pentru dialog social, Liviu Pop. Sindicatele au anuntat actiuni de.

Rusii de la Gazprom intra in Portul Constanta prin preluarea unei afaceri detinute de fostul ministru al energiei din Republica Moldova

Gazprom Neft este pe punctul de a incheia un acord cu Unicom Holding pentru preluarea activitatilor de bunkeraj alimentarea cu combustibil a navelor) din cel mai mare port romanesc, cel din Constanta, scrie Ziarul.

Sindicalistii de la Oltchim au IESIT din greva.

Sindicalistii de la Oltchim au ietit din greva, anunta Realitatea TV. In curs de actualizare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )