Libnet.ro
UNICEF

12:30

Fostul presedinte american George H.W. Bush a fost externat

Antena3 Antena3,
Fostul presedinte american George H.W. Bush a fost externat

Fostul presedinte american George H. Bush a fost externat marti din spitalul din Houston statul Texas) unde fusese internat pe 23 decembrie ca urmare a unor probleme respiratorii, transmit agentiile Reuters,. continuă pe Antena3

Fostul presedinte SUA George H. W. Bush ramane internat

Fostul presedinte american George H. Bush, internat de pe 23 decembrie, la Houston Texas), poate respira normal, insa va mai ramane la spital, a anuntat luni purtatorul sau de cuvant, Jim McGrath, citat de AFP. Bush, in varsta de 90 de ani, a fost spitalizat martea trecuta, la Houston Methodist Hospital.

Starea de sanatatea a fostului presedinte american George H.W. Bush s-a imbunatatit

Fostul presedinte al Statelor Unite ale Americii George H. Bush, in varsta de 90 de ani, va ramane internat pentru tot weekendul pentru un mai bun control a situatiei medicale, potrivit purtatorului sau de cuvant, citat de Le Monde.

George H. W. Bush, Craciun in spital

Fostul presedinte american George H. Bush si-a petrecut Craciunul in spital, acesta fiind internat inca de marti din cauza unor probleme respiratorii.

George Bush Senior ramane in continuare spitalizat

Fostul presedinte american George H. Bush, in varsta de 90 de ani, spitalizat marti din cauza unor dificultati de respiratie, se afla in continuare in spital, desi purtatorul sau de cuvant informase ca.

Dosarul in care Firea il acuza pe Traian Basescu de santaj, redeschis. Fostul presedinte NU mai are imunitate

Dosarul in care senatoarea Gabriela Firea il acuza pe fostul presedinte Traian Basescu de santaj a fost redeschis de procurorii Parchetului instantei supreme, intrucat fostul sef al statului nu mai beneficiaza de imunitate, relateaza Mediafax, citand surse din Ministerul Public.

Ambasadorul Olandei a asteptat timp de sase luni sa fie primit de fostul presedinte Traian Basescu

Ambasadorul Olandei a asteptat timp de sase luni sa fie primit de fostul presedinte Traian Basescu. in cadrul interviului prezentat la QA cu Alessandra Stoicescu, diplomatul olandez a declarat ca nu a.

George Bush a fost externat

George W. Bush, fostul presedinte american, a fost externat marti din spitalul din Houston unde fusese internat pe 23 decembrie ca urmare a unor probleme respiratorii .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )