Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fostul primar al Aradului Dorel Popa a decedat in urma unui infarct

Adevărul Adevărul,
Fostul primar al Aradului Dorel Popa a decedat in urma unui infarct

Dorel Popa, fostul primar al Aradului din perioada 2000-2004, a decedat duminica seara, Dorel Popa a suferit un atac de cord, in urma caruia a fost transportat la spital. continuă pe Adevărul

Fostul primar al Aradului Dorel Popa a murit in urma unui infarct

Dorel Popa, fostul primar al Aradului din perioada 2000-2004, a murit duminica seara, dupa ce a suferit un atac de cord.

Fostul primar din New Orleans, condamnat pentru luare de mita dupa ce orasul a fost devastat de uraganul Katrina

Fostul primar al orasului New Orleans Ray Nagin a fost gasit vinovat de coruptie si luare de mita, transmite BBC. Ray Nagin, care a condus orasul in perioada 2002-2010, a fost condamnat imediat dupa trecerea, la.

Fostul primar al orasului New Orleans, gasit vinovat de coruptie in legatura cu uraganul Katrina

Fostul primar al orasului New Orleans Ray Nagin, devenit celebru pentru modul in care a gestionat consecintele uraganului Katrina, in 2005, a fost gasit vinovat de coruptie si luare de mita, miercuri, de catre un tribunal federal, relateaza AFP.

Uraganul Katrina: Fostul primar din New Orleans, vinovat de coruptie.

Fostul primar al orasului New Orleans, Ray Nagin, devenit celebru pentru modul in care a gestionat consecintele uraganului Katrina, in 2005, a fost gasit vinovat de coruptie si luare de mita, relateaza AFP, conform Mediafax. Fostul lider democrat, care a condus orasul in perioada 2002-2010, a fost condamnat in cadrul unei anchete federale lansate imediat dupa trecerea, la sfarsitul lui august 2005, a uraganului, care a ucis 1. 800 de persoane, a produs pagube in valoare de miliarde de dolari si .

FOTO Ajutor financiar de urgenta pentru o familie din Panciu ramasa fara casa in urma unui incendiu

Viceprimarul Iulian Nica a dispus acordarea unui ajutor financiar de urgenta in valoare de 8. 000 lei, destinat unei familii din cartierul Neicu, a carei locuinta a fost grav afectata de un incendiu produs pe data de 3 februarie 2014.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )