Libnet.ro
UNICEF

22:30

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, ELIBERAT din arest

Antena3 Antena3,
Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, ELIBERAT din arest

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu va fi eliberat din arest si judecat sub control judiciar, in dosarul vizand despagubiri ilegale de la ANRP. Decizia de joi a. continuă pe Antena3

Fostul sef ANI, Horia Georgescu, SCAPA de arest

Fostul sef ANI, Horia Georgescu, va iesi din arest, dupa ce judecatorii iCCJ au decis inlcouirea masurii arestului preventiv cu masura mai usoara a controlului judiciar.

Digi24: Horia Georgescu, eliberat din arest si pus sub control judiciar

Fostul presedinte al Autoritatii Nationale de Integritate a fost eliberat din arest, iar judecatorii Curtii Supreme au dispus cercetarea sa sub control judiciar, potrivit Digi24.

Horia Georgescu, eliberat din arest: Fostul sef A.N.I. va fi cercetat sub control judiciar

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost eliberat din inchisoare. Acesta va fi cercetat sub control judiciar in dosarul ANRP, informeza B1 TV. DNA l-a trimis in judecata pe Horia.

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, a fost ELIBERAT: Arestul este pentru cei puternici

41 - Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, a declarat joi seara, la eliberarea din arest, ca inchisoarea este pentru cei puternici, cat despre acuzatiile care i se aduc, a spus ca nu are ce.

Reorganizare interna in DNA. De ce a fost eliberat din functie seful sectiei de combatere a infractiunilor comise de militari, Ion Alexandru

Eliberarea din functie a procurorului militar Ion Alexandru a fost dispusa ca urmare a desfiintarii sectiei de combatere a infractiunilor de coruptie savarsite de militari si reorganizarii acestuia intr-un serviciu independent in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - nivel central, a explicat DNA intr-un raspuns transmis, joi, la solicitarea HotNews. ro. Presedintele Iohannis a semnat decretul de eliberare din functie in data de 3 iulie, fiind publicat in monitorul oficial in data de 7 iulie. DNA sustine ca desfiintarea sectiei a fost aprobata de colegiul de conducere in urma analizei activitatii, din care a rezultat o reducere a numarului de dosare in ultimii 3 ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )