Libnet.ro
UNICEF

07:00

Fostul sef de cancelarie al lui Calin Popescu Tariceanu a fost achitat pentru marturie mincinoasa

Antena3 Antena3,
Fostul sef de cancelarie al lui Calin Popescu Tariceanu a fost achitat pentru marturie mincinoasa

Fostul sef de cancelarie al lui Calin Popescu Tariceanu, Dorin Marian, a fost achitat de magistratii de la Tribunalul Brasov pentru infractiunea de marturie mincinoasa. Este vorba despre dosarul privind. continuă pe Antena3

Fost sef de cancelarie al lui Calin Popescu Tariceanu, achitat pentru marturie mincinoasa

Fostul sef de cancelarie al lui Calin Popescu Tariceanu, Dorin Marian, a fost achitat de magistratii Tribunalului Brasov pentru infractiunea de marturie mincinoasa, dosarul acestuia fiind disjuns din cel al presedintelui Senatului. Decizia nu este definitiva.

Calin Popescu Tariceanu, catre Liviu Dragnea: Nu suntem facuti din aceeasi mama. E firesc sa avem diferente de opinie

Liderul Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a spus ca relatia din coalitie nu e nici mai buna, nici mai putin buna decat era in urma cu cateva zile. Tariceanu a mai spus ca e un lucru normal ca PSD si.

Calin Popescu Tariceanu spune cand va face anuntul despre candidatura la prezidentiale

Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni, la Sinteza zilei ca inca nu a luat decizia de a candida la prezidentialele din 2019, deoarece este o decizie grea, dar ca se gandeste serios la aceasta.

Calin Popescu-Tariceanu: Augustin Lazar minte ca sa-si scape pielea. HG 231/2005 nu stabilea incheierea de protocoale secrete

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca procurorul general, Augustin Lazar, incearca prin comunicate precum cel al Parchetului General referitor la HG 231/2005 sa isi justifice actiunile de procuror comunist, liderul.

Sa nu exportam disputele interne la nivelul institutiilor europene

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, spune ca, pentru preluarea si derularea in bune conditii de catre Romania a presedintiei Consiliului UE, disputele interne nu trebuie exportate la nivelul institutiilor europene.

Parchetul General, despre protocoalele cu SRI: Baza legala este o hotarre de Guvern din timpul lui Calin Popescu-Tariceanu

La baza protocoalelor cu Serviciul Roman de Informatii SRI) a stat Hotararea de Guvern din 2005 privind aprobarea Strategiei nationale anticoruptie pe perioada 2005 - 2007 si a Planului de actiune pentru implementarea acestei strategii, precizeaza vineri Parchetul General PG). in aceasta perioada premier al Romaniei a fost Calin Popescu-Tariceanu.

O noua infrangere pentru DNA in dosarul Ferma Baneasa: Fostul sef al cancelariei lui Tariceanu a fost achitat

Fostul sef al cancelariei premierului Tariceanu, Dorin Marian, a fost achitat in dosarul in care era acuzat de marturie mincinoasa in legatura cu retrocedarea unei suprafete din padurea Snagov si a Fermei.

Ceremonie de investire cu iz politic la Jandarmeria Mehedinti: Noi, politicul, trebuie sa va protejam. A fost prezent si Cucos, fostul sef al Jandarmeriei Romane

Fostul sef al Jandarmeriei Romane in timpul protestelor reprimate violent de fortele de ordine, Sebastian Cucos, urmarit penal in dosarul violentelor din 10 august, a fost prezent luni la Drobeta-Turnu Severin pentru a participa la ceremonialul militar de investire a noului inspector sef al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mehedinti, colonelul Daniel Manolea.

Dezvaluire-soc facuta de fostul sef al Politiei Rutiere. Ce faceau Kovesi, procurorii si ofiterii SRI pentru interesul personal

Dezvaluire-soc facuta de Lucian Dinita, fostul sef al Politiei Rutiere, in legatura cu ceea ce faceau Kovesi, procurorii, ofiterii SRI pentru interesul personal. in 2011, MAI nu mai avea bani sa.

PSD trebuie sa cantareasca intre pozitiile lui Tariceanu si Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri ca PSD este intr-o dilema legat de mandatul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, si trebuie sa cantareasca foarte bine, avand in vedere ca liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, spune ca Toader trebuie sa ramana, iar presedintele Klaus Iohannis ca trebuie sa plece.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )