Libnet.ro
UNICEF

12:30

Fostul sef al Garzii Financiare, condamnat la inchisoare

România Liberă România Liberă,
Fostul sef al Garzii Financiare, condamnat la inchisoare

Un fost sef al Garzii Financiare Constanta, Ciprian Mihail Fronea, a fost condamnat, ieri, la inchisoare. Acesta a fost gasit vinovat de comiterea infractiunilor concurente de complicitate la infractiunea de folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii si favorizarea faptuitorului. Pedeapsa: 2 ani si 8 luni, cu executare. continuă pe România Liberă

DNA: Perchezitii acasa la Dumitru Iliescu, fostul sef al SPP. Nu a fost gasit acasa. El ar fi plecat din tara

Perchezitii acasa la Dumitru Iliescu, fostul sef al SPP, in dosarul lui Viorel Hrebenciuc.

Surse - Dumitru Mitica Iliescu, fostul sef al SPP din epoca Iliescu, i-ar fi dat ilegal informatii lui Viorel Hrebenciuc despre mandatele de ascultare. Plus: Mitica Iliescu avea o cartita in DNA

Dumitru Mitica Iliescu, fostul sef al SPP din epoca Iliescu, i-ar fi dat ilegal informatii lui Viorel Hrebenciuc despre mandatele de ascultare, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare. Mitica Iliescu, un personaj extrem de influent gratie accesului la dosarele politicienilor din anii 90, a fost protectorul fostului senator PSD Catalin Voicu, el insusi condamnat la inchisoare dupa ce a creat o uriasa structura de coruptie in justitia romana. Reamintim ca Hrebenciuc a fost pus sub acuzare luni de DNA pentru trafic de influenta, procurorii aratind intr-un comunicat ca liderul PSD a cerut si a obtinut informatii despre mandate de ascultare d ela un fost sef al unei structuri de protectie. In plus, din comunicatul DNA reiese ca Mitica Iliescu avea o cartita chiar in interiorul DNA. Vom reveni cu amanunte.

Fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu, intermediar intre Hrebenciuc si DNA (SURSE)

Fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu ar fi fost, de fapt, intermediarul dintre Viorel Hrebenciuc si DNA, acesta cerand si obtinand de la un angajat al Directiei informatii despre interceptarea deputatului.

INTERCEPTARI. Hrebenciuc si fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu. Iliescu: Stia de toti. Stia de Basescu, de 27 de milioane, ca a stabilit un plan pentru anul asta si mandatele pe care sa le ia

Fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu ar fi fost, de fapt, intermediarul dintre Viorel Hrebenciuc si DNA, acesta cerand si obtinand de la un angajat al Directiei informatii despre interceptarea deputatului.

Ionel Georgescu, fostul sef al Directiei Generale Anticoruptie din MAI, audiat la DNA

Fostul sef al Directiei Generale Anticoruptie din Ministerul de Interne, comisarul sef Ionel Georgescu, este audiat marti la DNA, transmite B1. Nu este clar in ce calitate e audiat Georgescu. In subordinea DGA functioneaza ofiterii de politie judiciara, iar in stenogramele de luni din dosarul de trafic de influenta al lui Viorel Hrebenciuc procurorii au aratat ca liderul PSD a aflat detalii despre mandatele sale de ascultare prin intermediul unui astfel de ofiter de politie judiciara.

Dosarul Eminenta Rozalie. Fostul sef al DGA Ionel Georgescu, audiat la DNA

Ionel Georgescu, fostul sef al Directiei Generale Anticoruptie DGA), s-a prezentat marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat in dosarul in care Viorel Hrebenciuc si Dan Sova sunt urmariti penal pentru fapte de coruptie.

Perchezitii acasa la omul de legatura dintre Hrebenciuc si cartita din DNA. Generalul Dumitru Iliescu, fostul sef al SPP, il avertiza pe liderul PSD de anchete

Procurorii anticoruptie au descins luni seara acasa la generalul Dumitru Iliescu, cel care il informa pe VCiorel Hrebenciuc despre dosarele anchetate de magistrati. Fostul sef al SPP este urmarit penal in acest dosar, alaturi de Hrebenciuc si de Dan Sova, purtatorul de cuvant al PSD.

Omul de legatura dintre Hrebenciuc si cartita din DNA. Generalul Dumitru Iliescu, fostul sef al SPP, il avertiza pe liderul PSD de anchete

Procurorii anticoruptie au descins luni seara acasa la generalul Dumitru Iliescu, cel care il informa pe Viorel Hrebenciuc despre dosarele anchetate de magistrati. Fostul sef al SPP este urmarit penal in acest dosar, alaturi de Hrebenciuc si de Dan Sova, purtatorul de cuvant al PSD.

Fostul sef al Politiei Mehedinti va fi cercetat in arest la domiciliu la Craiova

Fostul sef al Politiei Mehedinti, Stefan Constantin Ponea, va fi arestat la domiciliu in Craiova. Instanta a decis inlocuirea masurii arestarii cu cea a arestului la domiciliu.

Perchezitii DNA la fostul sef al SPP Dumitru Mitica Iliescu, in dosarul in care Viorel Hrebenciuc este urmarit penal

Procurori DNA fac, luni, perchezitii la locuinta fostului sef al SPP, Dumitru Iliescu, si la alte adrese din Capitala, in dosarul in care Viorel Hrebenciuc este urmarit penal pentru fapte de coruptie, una dintre acuzatii fiind ca ar fi apelat la Dumitru Iliescu sa afle daca este interceptat de DNA. Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca, la ora transmiterii acestei stiri, are loc o actiune a procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie, in legatura cu dosarul in care sunt urmariti penal deputatul PSD Viorel Hrebenciuc si senatorul Dan Sova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )