Libnet.ro
UNICEF

05:45

Fostul sef al Transelectrica Danut Carasol, trimis in judecata

Adevărul Adevărul,
Fostul sef al Transelectrica Danut Carasol, trimis in judecata

Danut Carasol este acuzat de procuori ca si-ar fi falsificat diploma de studii pentru a fi sef la Transelectrica. continuă pe Adevărul

Fostul director Transelectrica, Marius Danut Carasol, trimis in judecata

Fostul presedinte al Transelectrica Marius Danut Carasol, care si-a falsificat diploma de studii, a .

Fostul sef al Transelectrica Marius Danut Carasol, acuzat ca si-a falsificat diploma pentru a putea ocupa postul, a fost trimis in judecata

Fostul presedinte al Transelectrica Marius Danut Carasol, acuzat de procurori ca si-a falsificat diploma de studii necesara pentru a ocupa acel post de conducere, a fost trimis in judecata sub acuzatia de uz de fals. El este arestat din luna noiembrie.

Fostul sef Transelectrica, acuzat ca si-a falsificat diploma, trimis in judecata

Parchetul General a trimis in judecata un barbat pentru uz de fals si inselaciune, dupa ce ar fi folosit diplome false ce atestau ca a absolvit Politehnica, pentru a se angaja ca inginer la Transelectrica.

Fostul sef al Transelectrica, trimis in judecata. Marius Carasol este acuzat ca si-a falsificat diploma de inginer

Marius Carasol, fostul sef al Transelectrica, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului General pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune si uz de fals. El este acuzat ca si-a falsificat.

Fostul sef al Transelectrica, trimis in judecata pentru ca si-a falsificat diploma de inginer

Fostul sef al Transelectrica Marius Carasol a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului General pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune si uz de fals, el fiind acuzat ca si-a falsificat diploma de inginer pentru a putea ocupa functia de.

BOMBA in dosarul CARACAL! Fostul sef STS i-a facut plangere penala lui Alexandru Cumpanasu

Fostul sef STS, Sorinel Vasilca, i-a facut plangere penala lui Alexandru Cumpanasu, anunta chiar fostul candidat la prezidentiale. Potrivit acestuia, Vasilca acuza ca a demisionat din cauza lui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )