Libnet.ro
UNICEF

00:07

CM Fotbal feminin: Megan Rapinoe (SUA), desemnata cea mai buna jucatoare a competitiei

Hotnews Hotnews,
 CM Fotbal feminin: Megan Rapinoe (SUA), desemnata cea mai buna jucatoare a competitiei

Megan Rapinoe, capitanul selectionatei Statelor Unite, a fost desemnata cea mai buna jucatoare de la Cupa Mondiala de fotbal feminin editia 2019, duminica la Lyon, dupa finala castigata de americance in fata reprezentativei Olandei scor 2-0), informeaza AFP. continuă pe Hotnews

VIDEO Fotbal feminin: Nationala SUA, campioana mondiala pentru a patra oara

Reprezentativa Statelor Unite ale Americii a castigat Cupa Mondiala la fotbal feminin, duminica, impunandu-se cu scorul de 2-0 in finala cu Olanda, disputata la Lyon.

Nationala SUA a castigat Cupa Mondiala la fotbal feminin

Reprezentativa Statelor Unite ale Americii a castigat Cupa Mondiala la fotbal feminin impunandu-se c.

VIDEO Infantino si Macron au fost huiduiti de public la ceremonia de premiere a castigatoarelor Cupei Mondiale la fotbal feminin

Publicul prezent la stadionul din Lyon, duminica, la finala Cupei Mondiale la fotbal feminin, i-a huiduit pe presedintele FIFA, Gianni Infantino, si pe presedintele Frantei, Emmanuel Macron, la ceremonia de premiere. Fanii americani cer drepturi egale cu cele din fotbalul masculin pentru echipa feminina, care a castigat pentru a patra oara CM, relateaza Reuters.

Bogdan Trif: Romania are cea mai mica fiscalitate in turism din UE

Romania are cea mai mica fiscalitate in turism din Uniunea Europeana, TVA 5%, iar acest fapt a gener.

Prognoza meteo pentru sambata, 6 iulie. Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Sambata, 6 iulie, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza la munte, iar spre seara si noaptea in nord-vest, unde pe.

Reuters: Leul a fost cea mai slaba moneda din regiune. Care sunt motivele

Leul romanesc a fost cea mai slaba moneda din Europa Centrala si de Est CEE) in acest an, deoarece Romania s-a confruntat cu o politica fiscala imprevizibila si cu dezechilibre economice tot mai mari, arata Reuters.

Luna iunie, cea mai calduroasa perioada din istorie. Cu cat a crescut temperatura medie din Romania si din Europa

Incalzirea globala este o problema din ce in ce mai grava, arata cercetatorii in domeniu. Dupa ce au analizat temperaturile medii din ultimul secol si jumatate, specialistii au ajuns la concluzia ca atmosfera s-a incalzit cu mai mult de 1 grad Celsius in ultimii 150 de ani, luna iunie 2019 fiind cea mai calduroasa din istorie.

Cea mai mare problema pe care o are Dacia Logan. TOP 10 piese care se strica primele si cat costa

Care e cea mai mare problema pe care o are Dacia Logan? As spune ca nu e doar una si aproape toti posesorii acestui model s-au confruntat cu o multime de defectiuni dupa doar doi - trei ani.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Dacia 1300 este, probabil, cea mai cunoscuta masina din Romania care rareori mai poate fi vazuta in circulatie.

SUA, pentru a 4-a oara campioana mondiala la fotbal feminin. Emmanuel Macron: Traim o revolutie. Pentru sportul feminin, lucrurile nu vor mai fi niciodata la fel ca pana acum

Selectionata feminina de fotbal a Statelor Unite a devenit campioana mondiala pentru a patra oara in istorie, dupa ce a invins natioanala Olandei, scor 2-0, la Lyon. Emmanuel Macron, presedintele Frantei -.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )