Libnet.ro
UNICEF

10:45

CM Fotbal: Germania - Ghana 2-2/ Fotbal spectacol

Hotnews Hotnews,
 CM Fotbal: Germania - Ghana 2-2/ Fotbal spectacol

Germania si Ghana au facut spectacol la Fortaleza, cele doua echipe remizand, scor 2-2, intr-o disputa contand pentru Grupa G de la Campionatul Mondial de Fotbal. continuă pe Hotnews

CM 2014 Germania Ghana, azi, de la ora 22.00: duelul fratilor Boateng, partea a doua

Nascuti din acelasi tata, Jerome si Kevin-Prince Boateng vor fi astazi adversari in meciul Germania Ghana ora 22. 00, TVR 1), la fel ca in 2010.

CM 2014. Germania Ghana, azi, 22.00: duelul fratilor Boateng, partea a doua

Nascuti din acelasi tata, Jerome si Kevin-Prince Boateng vor fi astazi adversari in meciul Germania Ghana ora 22. 00, TVR 1), la fel ca in 2010.

CM de Fotbal: Programul zilei de sambata: Agentina - Iran si Germania - Ghana sunt meciurile vedeta ale zilei

Sambata spectacolul fotbalistic continua cu meciul din Grupa F Argentina - Iran de la ora 19. Argentina are nevoie de victorie pentru a isi asigura calificarea in optimi, iar Iranul spera doar sa nu piarda la o diferenta prea mare de scor. De la ora 22. 00 Germania trebuie sa trateze cu atentie meciul impotriva Ghanei, mai ales ca SUA are tot 3 puncte, iar asteptarile fanilor germani sunt ridicate dupa ce in precedentul meci au invins echipa Portugaliei fara drept de apel cu scorul de 4-0.

Avancronica Germania-Ghana (LIVE, 22:00)

Germania a luat un start perfect de turneu final, 4-0 cu Portugalia, si a devenit una dintre favoritele reale la castigarea Cupei Mondiale.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Germania - Ghana, reeditarea duelului dintre fratii Boateng

Fratii Jerome si Kevin-Prince Boateng vor fi din nou adversari la Cupa Mondiala, dupa ce, in urma cu patru ani, s-au aflat de asemenea fata in fata in meciul dintre Germania si Ghana. in 2010, Germania a.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )