Libnet.ro
UNICEF

05:30

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Germania - Ghana, reeditarea duelului dintre fratii Boateng

Antena3 Antena3,
Meciul zilei la Cupa Mondiala: Germania - Ghana, reeditarea duelului dintre fratii Boateng

Fratii Jerome si Kevin-Prince Boateng vor fi din nou adversari la Cupa Mondiala, dupa ce, in urma cu patru ani, s-au aflat de asemenea fata in fata in meciul dintre Germania si Ghana. in 2010, Germania a. continuă pe Antena3

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Uruguay - Anglia, duelul care poate trimite acasa o fosta campioana mondiala

In aceasta seara, de la ora 22, doua foste campioane mondiale, Uruguay si Anglia, se vor afla fata in fata, stiind ca orice pas gresit le-ar putea elimina din competitie. Ambele echipe au pierdut in prima.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Italia - Costa Rica, confruntarea care poate trimite Anglia acasa

Echipele castigatoare in prima etapa din grupa D, Italia si Costa Rica, se vor intalni in aceasta seara, de la ora 19, pe Arena Pernambuco din Recife, intr-un meci al carui rezultat poate aduce eliminarea.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Spania - Chile, un duel de totul sau nimic pentru detinatoarea trofeului

Astazi, de la ora 22, Spania intalneste nationala statului Chile, in etapa a doua din grupa B a Cupei Mondiale, un meci de totul sau nimic pentru campioana de acum patru ani. Dupa esecul categoric cu Olanda.

Omul zilei la Cupa Mondiala: Luis Suarez

La nici o luna dupa ce a fost operat la genunchi, Luis Suarez a revenit in nationala Uruguayului si a facut ce stie mai bine: a castigat meciul pentru echipa sa. Golgheterul lui Liverpool a confirmat ca este.

CM 2014 Germania Ghana, azi, de la ora 22.00: duelul fratilor Boateng, partea a doua

Nascuti din acelasi tata, Jerome si Kevin-Prince Boateng vor fi astazi adversari in meciul Germania Ghana ora 22. 00, TVR 1), la fel ca in 2010.

CM 2014. Germania Ghana, azi, 22.00: duelul fratilor Boateng, partea a doua

Nascuti din acelasi tata, Jerome si Kevin-Prince Boateng vor fi astazi adversari in meciul Germania Ghana ora 22. 00, TVR 1), la fel ca in 2010.

Echipa ideala a primei etape din faza grupelor la Cupa Mondiala

Odata cu meciul dintre Rusia si Coreea de Sud s-a incheiat prima etapa din faza grupelor la Cupa Mondiala din Brazilia, astfel ca este momentul sa aruncam o scurta privire in urma si sa vedem care este.

LIVE TEXT Spania - Chile, ora 22.00. Meci crucial in grupa B la Cupa Mondiala

Spania intalneste miercuri, de la ora 22. 00, nationala Chile in cea de a doua etapa din faza grupelor la Cupa Mondiala. Meciul din grupa B este crucial pentru nationala Spaniei, care are nevoie de o victorie pentru a-si pastra sansele la calificarea in optimi.

Cupa Mondiala: Rusia - Coreea de Sud, scor 1-1, Brazilia - Mexic, scor 0-0

Reprezentativa Braziliei a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, marti, la Fortaleza, in compania selectionatei Mexicului, in etapa a doua a grupei A de la Cupa Mondiala. Brazilia: Julio Cesar -.

SLIDE Cele mai tari glume pe seama eliminarii Spaniei de la Cupa Mondiala

Eliminarea prematura a Spaniei dupa doar doua meciuri la Cupa Mondiala din Brazilia a generat o imensa tristete si dezamagire in randul fanilor iberici, dar a starnit si un urias val de glume pe seama campioanei mondiala. Va prezentam in continuare cateva dintre acestea culese de pe retelele de socializare.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )