Libnet.ro
UNICEF

00:07

CM Fotbal Jucatorii greci au refuzat banii de la Guvern pentru calificarea in optimi

Hotnews Hotnews,
 CM Fotbal Jucatorii greci au refuzat banii de la Guvern pentru calificarea in optimi

Grecia s-a calificat in optimile Cupei Mondiale dupa victoria in fata Coastei de Fildes, insa fotbalistii greci au anuntat ca renunta la bonusul de calificare din partea Guvernului de la Atena, scrie GSP. ro. continuă pe Hotnews

Dragnea: Nu demisionez din Guvern pentru a ma ocupa de campania prezidentiala

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a precizat, duminica, la Orastie, raspunzand unei intrebari, ca nu se pune problema sa demisioneze din Guvern pentru a se ocupa de campania prezidentiala la partid, relateaza Mediafax.

Premierul Ponta sustine ca nu l-a chemat niciodata pe Toba la Guvern pentru a discuta cu Duicu

Seful PolitieiRomane,Petre Toba, nu a fost chemat niciodata la Guvern pentru a se intalni si discuta cu fostul sef alCJMehedinti AdrianDuicu, a declarat, duminica,.

Referat DNA: Seful Politiei Romane s-a prezentat la Guvern pentru discutii cu Duicu, fiind chemat de Victor Ponta

Seful PolitieiRomane, Petre Toba, a fost la Guvern pentru a discuta cu fostul sef alCJMehedinti, AdrianDuicu, fiind solicitat de premierul Victor Ponta, arata referatul procurorilor.

Liviu Dragnea: Colegii vor ca Ponta sa candideze la prezidentiale, nu vor alegeri interne. / Nu demisionez din Guvern pentru a ma ocupa de campania prezidentiala

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Orastie, ca social-democratii cu care a discutat in cadrul sedintei informale a CExN doresc ca Victor Ponta sa candideze la prezidentiale, fara a mai organiza alegeri interne in partid pentru desemnarea candidatului.

Ponta: Nu l-am chemat niciodata pe Toba la Guvern pentru a discuta cu Duicu

Premierul Victor Ponta neaga informatiile din referatul DNA, potrivit caruia l-ar fi chemat in biroul sau pe seful Politiei pentru ca acesta sa discute cu fostul sef al CJ Mehedinti.

Sedinta de Guvern pentru proiectul de lege de ratificare a Acordului Republica Moldova-UE

Guvernul se reuneste sambata, la ora 12,00, intr-o sedinta pentru aprobarea proiectului de lege privind ratificarea Acordului de asociere intre Republica Moldova si UE si pentru aprobarea unei ordonante privind gazoductul Iasi-Ungheni.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )