Libnet.ro
UNICEF

14:30

Fotbal: S-au stabilit datele pentru Supercupa Romaniei si debutul sezonului 2015/2016

România Liberă România Liberă,
Fotbal: S-au stabilit datele pentru Supercupa Romaniei si debutul sezonului 2015/2016

Comitetul Executiv al FRF a programat Supercupa Romaniei pentru data de 8 iulie. Tot in cadrul sedintei s-a stabilit si data de 11 iulie pentru debutul sezonului 2015/2016, atunci cand Liga I va avea 14 echipe. continuă pe România Liberă

Supercupa Romaniei se va disputa pe 8 iulie, iar Liga I va incepe pe 11 iulie

Comitetul Executiv al FRF a stabilit, in sedinta sa de luni, ca Supercupa Romaniei sa se dispute pe 8 iulie, iar editia 2015-2016 a Ligii I, care se va desfasura in sistem play-off/play-out cu 14 echipe, sa.

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei sustine introducerea consolidarii fiscale pentru grupurile de firme cu capital autohton

In contextul dezbaterilor parlamentare pe marginea proiectului de rescriere a Codului Fiscal si a Codului de Procedura Fiscala, Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei CDR) a transmis un pachet complex de amendamente reiterand prioritatile sustinute in perioada de consultari publice organizate de Ministerul Finantelor Publice.

Diaspora, solidara cu protestele din tara pentru padurile Romaniei (FOTO)

Proteste pentru salvarea padurilor Romaniei au avut loc si in multe capitale si orase din Europa si America. Unele dintre acestea au avut loc in fata ambasadelor Austriei in respectivele state, arata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )