Libnet.ro
UNICEF

11:45

Diaspora, solidara cu protestele din tara pentru padurile Romaniei (FOTO)

B1 B1,
Diaspora, solidara cu protestele din tara pentru padurile Romaniei (FOTO)

Proteste pentru salvarea padurilor Romaniei au avut loc si in multe capitale si orase din Europa si America. Unele dintre acestea au avut loc in fata ambasadelor Austriei in respectivele state, arata. continuă pe B1

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei sustine introducerea consolidarii fiscale pentru grupurile de firme cu capital autohton

In contextul dezbaterilor parlamentare pe marginea proiectului de rescriere a Codului Fiscal si a Codului de Procedura Fiscala, Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei CDR) a transmis un pachet complex de amendamente reiterand prioritatile sustinute in perioada de consultari publice organizate de Ministerul Finantelor Publice.

Defrisarile sunt crima. Proteste in marile orase din tara fata de taierile ilegale de paduri

Peste 1. 000 de persoane s-au adunat, sambata, la intrarea in Parcul Herastrau din Piata Charles de Gaulle din Capitala, pentru a protesta fata de taierile ilegale de paduri. Protestatarii vor pleca intr-un.

Protest impotriva defrisarilor abuzive in Bucuresti si alte 40 de orase din tara si din Europa

Sambata, 9 mai, in zona intrarii in Parcul Herastrau din Bucuresti si in alte 40 de orase din tara si strainatate dintre care enumeram: Alba Iulia, Baia Mare, Arad, Constanta, Viena, Paris, Roma sau Frankfurt, va avea loc un mars de protest.

Subiectele Zilei: Banca oligarhului ucrainean Kolomoiski folosita pentru scoaterea miliardelor din Moldova; Padurile Romaniei si sfarsitul economiei de sacrificiu; Ponta, 3 ani si 4 restante la economie

Am vorbit cu firmele romanesti ISIS, ca sa aflu daca au probleme din cauza numelui Pana nu demult, numele ISIS era asociat cu zeita egipteana a naturii si magiei. Zimbrii penali ai Moldovei. Senatorul care punea umarul la bunastarea baronilor de Suceava si Botosani O ancheta a procurorilor DNA, care vizeaza contracte publice date ilegal.

Presa straina, despre JAFUL din padurile Romaniei: intr-o ora, dispar suprafete cat 3 terenuri de fotbal

In Romania se micsoreaza bucatica cu bucatica una din cele mai frumoase zone impadurite din Europa, cea a Carpatilor. Unele defrisari sunt ilegale, iar lemnul ajunge, sub forma de parchet sau paleti,.

Protestele din Baltimore si corectitudinea politica

De ce anumite comunitati etnice sau religioase reusesc sa se integreze in societate si sa prospere, in timp ce altele raman tributare saraciei si violentei? Iata o intrebare importanta, dar greu de pus, pentru ca incalca principiile sacrosancte ale corectitudinii politice.

Fotbal: S-au stabilit datele pentru Supercupa Romaniei si debutul sezonului 2015/2016

Comitetul Executiv al FRF a programat Supercupa Romaniei pentru data de 8 iulie. Tot in cadrul sedintei s-a stabilit si data de 11 iulie pentru debutul sezonului 2015/2016, atunci cand Liga I va avea 14 echipe.

Furtul Secolului din Republica Moldova - Premierul Gaburici cere supravegherea lui Ilan Shor pentru ca acesta sa nu fuga din tara. / Presedintele Timofti: Am problemele mele la care ma gandesc in alta parte acuma

Premierul moldovean Chiril Gaburici a cerut supravegherea stricta a omului de afaceri Ilan Shor, pentru a exclude plecarea din tara a acestuia. Solicitarea a fost adresata ministerului Afacerilor Interne, la sedinta operativa a Cabinetului de ministri din aceasta dimineata, care s-a desfasurat la Ministerul Justitiei, informeaza Unimedia.

Campanie Rl. Scrisoarea reginei Maria catre fiul sau: Atunci m-am ridicat ca o tigroaica, din dragoste pentru tine, Carol, pentru ca mai credeam in tine

Printul Carol participa la un bal in Bucuresti in locul tatalui sau, regele Ferdinand, care este bolnav. Acolo se indragosteste de Elena Lupescu, relatie pe care o contiua si dupa aceea. Regina Maria, ca sa il desparta de amanta lui, il trimite pe Carol la inmormantarea matusii ei, regina Alexandra a Angliei. inainte de plecare, Ferdinand il pune pe Carol sa isi dea cuvantul ca se va intoarce in tara. Dupa inmormantare, Carol dispare. Peste un an, in Ajunul Craciunului, trimite celor de acasa o scrisoare din Venetia, in care cere sa fie sters din registrul familiei regale si sa i se acorde dreptul de a trai sub un alt nume. Si se obliga sa nu mai calce in Romania timp de zece ani. in seara aceleiasi zile, regina Maria ii scrie fiului sau o scrisoare de despartire.

Femeile antreprenor - numai 37% din totalul intreprinzatorilor din tara noastra

Ponderea antreprenorilor femei in totalul intreprinzatorilor din tara noastra este destul de redusa, de numai 37%, declara doamna Laura Mihai, director al Directiei Clienti Mari din cadrul CEC Bank, mentionand ca, totusi, aceasta proportie este in crestere.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )