Libnet.ro
UNICEF

18:30

Un fotbalist din nationala Turciei a fost arestat. Acuzatii grave la adresa sportivului

Antena3 Antena3,
Un fotbalist din nationala Turciei a fost arestat. Acuzatii grave la adresa sportivului

Unul dintre cei mai cunoscuti jucatori, cu multe selectii la nationala, a fost arestat, potrivit Digital Journal. Sportivul a fost arestat pentru presupuse legaturi cu miscarea lui Fethullah Gulen, clericul. continuă pe Antena3

Fotbalist din nationala Turciei, arestat sub acuzatia de legaturi cu clericul Fethullah Gulen

Autoritatile turce l-au retinut pe fotbalistul Bekir Irtegun acuzandu-l ca are legaturi cu miscarea clericului Fethullah Gulen, acuzat de Ankara de organizarea tentativei de lovitura de stat de anul.

Autorul atacului cu drujba din Elvetia a fost arestat

Barbatul care a atacat cu o drujba mai multe persoane, in localitatea elvetiana Schaffhausen, a fost retinut de politisti.

Ungaria: Soferul microbuzului implicat in accidentul in care au murit trei oameni a fost arestat. El a recunoscut ca era foarte obosit

Soferul microbuzului implicat intr-un accident care a avut loc, marti, in Ungaria, soldat cu moartea a trei romani, a fost arestat pentru 30 de zile de judecatorii maghiari si risca pana la opt ani de inchisoare, pentru omor din culpa, potrivit Digi24.

Soferul microbuzului implicat in accidentul din Ungaria, soldat cu moartea a doua persoane, a fost arestat pentru 30 de zile. El a recunoscut ca era foarte obosit

Soferul microbuzului implicat intr-un accident care a avut loc, marti, in Ungaria, soldat cu moartea a trei romani, a fost arestat pentru 30 de zile de judecatorii maghiari si riscua pana la opt ani de inchisoare, pentru omor din culpa.

Acuzatii grave la adresa noului prefect de Caras-Severin

Instalat de doua zile, Matei Lupu, noul prefect de Caras-Severin se confrunta deja cu o serie de acuzatii din partea primarului Adrian Torma, din Moldova Noua, care a si anuntat ca va demisiona, in luna septembrie.

Alerta cu bomba la bordul unui avion Wizz Air, la Cluj. Un bistritean a mintit ca a pus exploziv in bagajul de cala. Barbatul a fost arestat

Un pasager care se afla la bordul unui avion care efectua un zbor pe ruta Cluj - Londra a afirmat ca are o bomba in bagajul de cabina, a anuntat, miercuri, Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca, intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2759 seconds )