Libnet.ro
UNICEF

18:00

Un fotbalist roman trebuia sa se afle in avionul Germanwings, prabusit in Franta

România Liberă România Liberă,
Un fotbalist roman trebuia sa se afle in avionul Germanwings, prabusit in Franta

Un fotbalist roman, care evolueaza pentru echipa suedeza Dalkurd FF, Alin Stefan Vigariu, a fost la un pas sa urce in avionul Germanwings, prabusit in sud-estul Frantei. El se intorcea in Suedia, dupa un cantonament in Spania. continuă pe România Liberă

Avionul Germanwings prabusit in Franta avea o vechime de 25 de ani

Avionul Airbus A320 care s-a prabusit marti in sudul Frantei, cu 148 de persoane la bord, a fost dat in folosinta la 29 noiembrie 1990, relateaza Les Echos, in pagina electronica. Prin urmare, avionul era.

Avionul Germanwings prabusit in Franta avea 25 de ani vechime

Avionul Airbus A320 care s-a prabusit, marti, in sudul Frantei, cu 150 de persoane la bord, avea o vechime de 25 de ani, destul de vechi comparativ cu varsta medie de noua ani a flotei Lufthansa. Conform Les.

Un fotbalist roman ar fi trebuit sa zboare cu avionul prabusit in Franta

Soarta i-a suras lui Alin Vigariu, marti, cand a decis in ultimul moment sa renunte la cursa GermanWings pentru Dusseldorf si sa se imbarce in avionul de Zurich.

Un ROMAN trebuia sa fie in avionul prabusit in Franta. in ultima clipa ne-am decis sa nu urcam. Acum sunt bine

La bordul avionului Airbus A320 trebuia sa fie si jucatorul roman Alin Vigariu, lansat la clubul Electroputere si care joaca in prezent pentru Dalkurd FF. in utlimul moment, staff-ul tehnic al echipei a decis sa.

Avion prabusit in Franta. Un fotbalist roman si-a schimbat in ultimul moment biletul si a scapat cu viata. Acelasi noroc l-a avut si Dorinel Munteanu in 1996

Niciun cetatean romin nu s-a aflat in avion prabusit in Franta, dar putin a lipsit ca tara noastra sa se afle pe lista celor indoliate in urma acestui incident.

Avionul Germanwings, care s-a prabusit in sudul Frantei, a avut o problema tehnica cu O ZI iNAINTE de accidentul aviatic

Avionul companiei Germanwings care s-a prabusit marti in Franta a avut problema tehnica cu trapa de la trenul de aterizare, a confirmat o purtatoare de cuvant de la Lufthansa, informeaza DPA, citat de.

Allianz - principalul reasigurator pentru avionul Germanwings

Grupul german Allianz a confirmat, ieri, ca este principalul reasigurator pentru avionul Airbus A320, apartinand companiei Germanwings, care s-a prabusit in Alpii francezi, acesta fiind, de altfel, cel de-al patrulea mare accident aviatic in care acest asigurator a fost implicat in ultimele 12 luni, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Avionul GermanWings a pierdut 10.000 de metri in doua minute

Avionul de pasageri prabusit in sud-estul Frantei a pierdut 10. 000 de metri in doar doua minute, informeaza Europe 1. Potrivit informatiilor preliminare, avionul Airbus A380 a cazut rapid de la altitudinea de.

Avion prabusit in Franta: A fost descoperita carcasa cele de-a doua cutii negre

Echipele de interventie au gasit, miercuri, carcasa celei de-a doua cutii negre a avionului companiei Germanwings prabusit in Franta, aparatura de inregistrare desprinsa fiind cautata in continuare, informeaza Fox News.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )