Libnet.ro
UNICEF

18:15

FOTO+ VIDEO Un politist din Arges care a salvat doua femei de la moarte a primit cea mai inalta distinctie a MAI

România Liberă România Liberă,
FOTO+ VIDEO Un politist din Arges care a salvat doua femei de la moarte a primit cea mai inalta distinctie a MAI

Vlad Florian Alexandru, politistul care la sfarsitul lunii trecute s-a aruncat in flacari pentru a salva doua femei, a primit cea mai inalta distinctie a Ministerului de Interne, Placheta de Onoare a MAI. continuă pe România Liberă

Politistul din Arges care a salvat din flacari doua femei, premiat de ministrul de Interne

Politistul din Arges care a salvat din flacari doua femei a fost premiat de ministrul de Interne Gabriel Oprea. in urma cu o saptamana, Vlad Alexandru si-a riscat viata si a intrat intr-o casa care.

Un politist care a salvat doua femei dintr-o casa cuprinsa de flacari a fost decorat de ministrul Afacerilor Interne (VIDEO)

Un politist din Arges este un exemplu demn de urmat pentru fiecare dintre noi. Dupa ce a dat dovada de curaj, salvand doua femei dintr-un incendiu, agentul Vlad Alexandru a fost decorat de catre ministrul.

Un politist care a salvat doua femei dintr-o casa cuprinsa de flacari a fost decorat de ministrul Afacerilor Interne

Un politist din Arges este un exemplu demn de urmat pentru fiecare dintre noi. Dupa ce a dat dovada de curaj, salvand doua femei dintr-un incendiu, agentul Vlad Alexandru a fost decorat de catre ministrul.

FOTO VIDEO O familie din Dolj figureaza cu ajutor social la Primarie de trei ani, dar nu a primit nici macar un leu. Primaria: S-a pierdut dosarul!

Natalia Ciocan, in varsta de 34 de ani, din comuna doljeana Velea, a descoperit ca figureaza pe lista persoanelor care primesc ajutor social, desi sustine ca nu a primit nici macar un leu. Timp de aproximativ trei ani altcineva a incasat suma de 9. 000 de lei in locul femeii.

FOTO VIDEO Ultima iubita a tanarului care a murit de HIV in Segarcea, infectata si ea a fost externata. Fata cantareste 30 de kilograme si este in stare grava

Daniel Secu, in varsta de 25 de ani, din Segarcea, si-a infectat intentionat iubitele cu virusul HIV. Fetele au fost internate in stare grava la Spitalul de Boli Infectioase din Segarcea.

FOTO VIDEO Ultima iubita a tanarului care a murit infectat cu HIV in Segarcea cantareste doar 30 de kilograme si este in stare grava

Daniel Secu, in varsta de 25 de ani, din Segarcea, si-a infectat intentionat iubitele cu virusul HIV. Fetele au fost internate in stare grava la Spitalul de Boli Infectioase din Segarcea. Ultima partenera a lui Daniel a fost externata din spital saptamana trecuta, dar este in continuare in stare grava si cantareste 30 de kilograme.

Sibiu. Miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au putut vota

Un miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au putut vota a fost organizat, vineri seara, in centrul Sibiului. Aproximativ 1. 000 de sibieni au iesit in strada le-au cerut romanilor de pretudindeni sa iasa la vot si sa isi aleaga viitorul.

Sibiu: 1.000 de persoane, la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au putut vota

Aproximativ o mie de persoane au participat, vineri seara, in centrul Sibiului, la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au reusit sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale si le-au cerut romanilor de pretudindeni sa iasa la vot si sa isi aleaga viitorul, relateaza Mediafax.

Sibiu: Aproximativ 1.000 de persoane, la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au putut vota

Aproximativ o mie de persoane au participat, vineri seara, in centrul Sibiului, la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au reusit sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale. Oamenii.

Ponta, la Giurgiu: Este legitima supararea celor din diaspora care nu au putut vota

Victor Ponta a declarat, marti, la Giurgiu, ca a inteles si a considerat legitima supararea romanilor din diaspora care nu au putut vota in primul tur al alegerilor. El a adaugat ca nu este de acord cu ideea c.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )