Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTO+VIDEO. incaierare la 9.000 de metri altitudine. Mai multi rromi s-au luat la bataie intr-un avion cu destinatia Malta

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. incaierare la 9.000 de metri altitudine. Mai multi rromi s-au luat la bataie intr-un avion cu destinatia Malta

Un avion cu destinatia Malta a aterizat de urgenta la Pisa, in Italia, dupa ce mai multi pasageri de origine rroma s-au luat la bataie, ranind si o femeie, scrie tabloidul The Sun. continuă pe România Liberă

Imagini SPECTACULOASE surprinse pe Valea Prahovei: Natura a oferit un peisaj DE POVESTE! Fenomenul are loc DOAR in conditii speciale (FOTO,VIDEO)

Valea Prahovei a fost acoperita de o mare de nori, imaginile fiind parca desprinse din povesti. Natura a reusit sa ofere un peisaj de nedescris pe crestele muntilor Bucegi, la peste 1800 de metri altitudine,.

FOTO + VIDEO. ESA. in anumite regiuni din Italia, solul s-a deplasat cu mai multi centimetri, din cauza cutremurelor

Cutremurele care au avut loc in Italia, in ultimele luni, au provocat deplasari de mai multi centimetri ale solului, informeaza Agentia Spatiala Europeana ESA).

Mai multi angajati au filmat un cuplu in timp ce FACEAU SEX chiar la geamul camerei de hotel (FOTO)

Mai multi angajati ai unei companii din Londra au ramas socati de ceea ce au vazut la geamul unui hotel din apropiere. Un cuplu intretinea relatii sexuale chiar la geamul camerei lor din hotelul Motel.

Scandal pe aeroportul din Iasi: Mai multi pasageri s-au plans ca nu au fost lasati sa se urce in avionul spre Marea Britanie, desi aveau bilet (VIDEO)

Scandal urias pe Aeroportul international din Iasi. Mai multi pasageri nu au fost lasati sa se urce in avionul spre Marea Britanie, desi aveau bilet. Ei acuza compania Blue Air ca ar putea sa.

Iosif Szentes, director CFR Calatori, intrebat daca se incearca distrugerea CFR pentru privatizarea serviciului: Nu este exclusa aceasta ipoteza (FOTO, VIDEO)

Directorul General al CFR Calatori, Iosif Szentes, a postat pe pagina personala de Facebook mai multe fotografii care prezinta mizeria pe care calatorii o lasa in urma lor dupa ce circula cu trenurile.

VIDEO WTA: Simona Halep, cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor

Simona Halep 4 WTA) a iesit castigatoare in ancheta WTA pentru cea mai frumoasa lovitura de la Turneul Campioanelor. Halep s-a aflat pe primul loc in preferintele fanilor, cu o executie din meciul cu Dominika Cibulkova, in Grupa Rosie a competitiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )