Libnet.ro
UNICEF

19:15

Scandal pe aeroportul din Iasi: Mai multi pasageri s-au plans ca nu au fost lasati sa se urce in avionul spre Marea Britanie, desi aveau bilet (VIDEO)

B1 B1,
Scandal pe aeroportul din Iasi: Mai multi pasageri s-au plans ca nu au fost lasati sa se urce in avionul spre Marea Britanie, desi aveau bilet (VIDEO)

Scandal urias pe Aeroportul international din Iasi. Mai multi pasageri nu au fost lasati sa se urce in avionul spre Marea Britanie, desi aveau bilet. Ei acuza compania Blue Air ca ar putea sa. continuă pe B1

Mai multi angajati au filmat un cuplu in timp ce FACEAU SEX chiar la geamul camerei de hotel (FOTO)

Mai multi angajati ai unei companii din Londra au ramas socati de ceea ce au vazut la geamul unui hotel din apropiere. Un cuplu intretinea relatii sexuale chiar la geamul camerei lor din hotelul Motel.

FOTO + VIDEO. ESA. in anumite regiuni din Italia, solul s-a deplasat cu mai multi centimetri, din cauza cutremurelor

Cutremurele care au avut loc in Italia, in ultimele luni, au provocat deplasari de mai multi centimetri ale solului, informeaza Agentia Spatiala Europeana ESA).

Fotografia zilei. Mai multi copii se antreneaza in timpul vizitei profesorului universitar dr. Tudor Bompa

Mai multi copii se antreneaza in timpul vizitei profesorului universitar dr. Tudor Bompa, cunoscut si drept pionierul antrenamentului sportiv periodizat, in Centrul Olimpic de gimnastica din cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, in Bucuresti.

Pentru prima data, internetul pe mobil are cei mai multi utilizatori din lume

Internetul pe mobil este in continua crestere, si pentru prima data, acest mod de a te conecta la mediul online este liderul de pe piata. Cei mai multi utilizatori de internet din lume acceseaza lumea www folosind dispozitive mobile, fie ele smartphone-uri sau tablete. Informatiile vin dintr-un raport efectuat de StatCounter, citat si de techcrunch. com.

Mai multi motociclisti, GOI PUSCA pe strazile din Moscova (VIDEO)

Mai multi motociclisti rusi au dovedit ca sunt in stare sa se plimbe prin Moscova complet goi. Filmarea cu acestia a fost surprinsa cu telefonul mobil de o persoana care se afla intr-o masina din.

Fotografia zilei. Mai multi turisti se bucura de vremea insorita de pe o platforma de vizionare de pe Muntele Stanserhorn

Mai multi turisti se bucura de vremea insorita de pe o platforma de vizionare de pe Muntele Stanserhorn, Elvetia.

Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia aniversarii a 60 de ani de la infiintare a Operei din Iasi: Doresc institutiei un viitor pe masura aspiratiilor inalte ale corpului artistic

Opera Nationala Romana din Iasi aniverseaza, joi, 60 de ani de la infiintare, iar cu ocazia acestui eveniment, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj in care a subliniat importanta acestei insitutii de cultura.

Populatia din zone mai putin favorizate are nevoie de sanse reale de dezvoltare sociala

Premierul Dacian Ciolos spune ca populatia din zone mai putin favorizate, precum Valea Jiului, zona Rosia Montana - Muntii Apuseni si comunitatile marginalizate din Moldova, are nevoie de sanse reale de dezvoltare sociala si economica.

Parada in sanii goi pentru angajarea la Politie. Situatia stanjenitoare la care au fost supuse candidatele din Iasi

Mai multe tinere care au participat la un concurs organizat de Politia de Frontiera din Iasi s-au plans ca, in timpul examinarii medicale, ar fi fost nevoite sa se dezbrace aproape complet in fata unei comisii formate din trei barbati.

O ambulanta din Iasi a ajuns la interventie dupa 4 ore de la apel. Una dintre cauzele intarzierii ar fi exercitiul Seism 2016

O ambulanta din judetul Iasi a ajuns, marti, la locul unde fusese solicitata pentru interventie dupa aproape 4 ore de la primirea apelului, unul dintre motive fiind exercitiul Seism 2016, unde au fost mobilizate sapte echipaje ale Serviciului de Ambulanta Judetean Iasi, anunta Mediafax. Ambulanta a fost solicitata, marti, la ora 13. 40, dar a ajuns la locul interventiei in jurul orei 17. 00, interventia fiind prioritizata, avand in vedere desfasurarea exercitiului Seism 2016 si faptul ca solicitarea nu prima in fata altor cazuri mai grave.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )