Libnet.ro
UNICEF

06:45

FOTO+VIDEO. MAMA-VAMPIR, intre viciu si bizarerie: Beau si doi litri de sange de om lunar.

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. MAMA-VAMPIR, intre viciu si bizarerie: Beau si doi litri de sange de om lunar.

Julia Caples este o femeie din Pennsylvania, mama a doi copii, care se declara vampir si care sustine ca bea si doi litri de sange pe luna, de la donatori umani. Femeia de 45 de ani spune ca a baut sange timp de aproximativ 30 de ani, in tot acest timp avand grija de cei doi copii ai sai, Alexi, de 11 ani si Ariel, de 24 de ani, potrivit Realitatea. net. Ea spune ca de obicei se hraneste cu sange de la donatori umani care sunt alti fani ai vampirilor, la fel ca si ea, taindu-i pe acestia . continuă pe România Liberă

FOTO+VIDEO. VICIU sau BIZARERIE? MAMA-VAMPIR: Beau si 2 litri de sange de om lunar.

Julia Caples este o femeie din Pennsylvania, mama a doi copii, care se declara vampir si care sustine ca bea si doi litri de sange pe luna, de la donatori umani. Femeia de 45 de ani spune ca a baut sange timp de aproximativ 30 de ani, in tot acest timp avand grija de cei doi copii ai sai, Alexi, de 11 ani si Ariel, de 24 de ani, potrivit Realitatea. net. Ea spune ca de obicei se hraneste cu sange de la donatori umani care sunt alti fani ai vampirilor, la fel ca si ea, taindu-i pe acestia .

EXCLUSIV FOTO VIDEO Accident si circulatie ingreuiata pe DN 58

Accidentul nu s-a soldat cu victime omenesti insa a ingreuiat serios circulatia pe DN 58 intre Resita si Caransebes dar si Lugoj.

EXCLUSIV FOTO VIDEO Accident si circulatie ingreunata pe DN 58

Accidentul nu s-a soldat cu victime, insa a ingreunat serios circulatia pe DN 58 intre Resita si Caransebes, dar si Lugoj.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )