Libnet.ro
UNICEF

23:00

FOTO+VIDEO. Sarbatoare si controverse la Rio de Janeiro. incepe cea de-a 31-a editie a Jocurilor Olimpice!

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Sarbatoare si controverse la Rio de Janeiro. incepe cea de-a 31-a editie a Jocurilor Olimpice!

Ceremonia de deschidere a celei de-a 31-a editie a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro va avea loc vineri seara, pe Stadionul Olimpic Maracana. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO: Proteste la Rio de Janeiro, unde a ajuns torta olimpica

Torta olimpica a ajuns, joi, la Rio de Janeiro, unde urmeaza sa inceapa Jocurile Olimpice de vara. Astfel, dupa un tur de trei luni printre orasele braziliene, torta a fost plimbata prin zona centrala a metropolei de primarul Eduardo Paes, inconjurat de un cordon de politisti inarmati.

FOTO+VIDEO. RIO 2016. Traditia Olimpiadei, pornita din Grecia Antica, renaste in cea mai importanta metropola a Braziliei secolului XXI

O lume noua, acesta este motto-ul sub care se desfasoara, in anul 2016, Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, in Brazilia. La cea de a 31-a editie a Jocurilor Olimpice moderne vor participa 206 tari. Ceremonia de deschidere este programata la data de 5 august, iar ceremonia de inchidere pe 21 august, ambele urmand a se desfasura pe celebrul stadion Maracana.

Cele mai interesante cifre ale Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, cea mai importanta competitie sportiva a anului, bat la usa. incepand din 5 august si pana pe 21 august, in Brazilia se vor intrece pentru medalii cei mai valorosi sportivi ai lumii.

FOTO VIDEO Hardwell si Scooter urca pe scena Untold 2016. Secvente electrizante din prima seara si programul de vineri

Dupa ce au dansat pe ritmurile lui Faitless, Tiesto si Fedde le Grande, festivalierii continua distractia in seara aceasta cand pe scena mare a Untold vor urca Scooter, de la ora 21. 00, Dannic de la ora 22. 00, galantis de la miezul noptii, Hardwell de la ora 1. Seara o va incheia Tujamo, al carui concert incepe in jurul orei 3. in prima seara au participat circa 70. 000 de oameni la concerte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )