Libnet.ro
UNICEF

07:00

FOTO Adevarul Live, despre eleganta si stralucire, la OK! Oscar Party

Adevărul Adevărul,
FOTO Adevarul Live, despre eleganta si stralucire, la OK! Oscar Party

Joi seara, lumea buna s-a adunat la Loft, clubul din capitala care a gazduit petrecerea anuala a revistei OK!, inainte de gala premiilor Oscar. Vedetele showbizului romanesc s-au intrecut in eleganta si coafuri sofisticate, iar muzica s-a auzit pana spre orele diminetii. continuă pe Adevărul

FOTO Adevarul Live de la ora 14.30, despre eleganta si stralucire, la OK! Oscar Party

Joi seara, lumea buna s-a adunat la Loft, clubul din capitala care a gazduit petrecerea anuala a revistei OK!, inainte de gala premiilor Oscar. Vedetele showbizului romanesc s-au intrecut in eleganta si coafuri sofisticate, iar muzica s-a auzit pana spre orele diminetii.

Eleganta si stralucire, la OK! Oscar Party

Joi seara, lumea buna s-a adunat la Loft, clubul din capitala care a gazduit petrecerea anuala a revistei OK!, petrecere care preceda gala premiilor Oscar de duminica. Vedetele showbizului romanesc s-au intrecut in eleganta si coafuri sofisticate, iar muzica s-a auzit pana spre orele diminetii.

La Adevarul Live despre cum a reinventat Sony productia video cu Anycast Touch, studioul care incape in ghiozdan

La Adevarul live de la ora 15. 00, jurnalistii Tech Adevarul au discutat cu Gabriel Chirion, Sales Manager Professional Solutions Europe Sony Romania si Moldova, si Florentin Gheorghiu, managing director Romtek, despre Sony Anycast Touch un dispozitiv portabil destinat atat amatorilor cat si profesionistilor pentru productie video.

Despre problemele de sex ale romanilor si despre sexterapie, la Adevarul Live de la ora 15.00

Psihosexologul Jeni Chiriac ne va explica in emisiunea Adevarul Live de la 15. 00 care sunt principalele tulburari sexuale ale romanilor si in ce consta sexterapia pe care o practica.

Adevarul Live, ora 12.00: Grigore Cartianu, despre divortul USL. Cine castiga la partaj?

Grigore Cartianu comenteaza, intr-o editie speciala a Adevarul Live, plecarea de la guvernare a PNL si spargerea cu zgomot a Uniunii Social-Liberale.

Adevarul Live cu Grigore Cartianu despre divortul USL: E care pe care in PNL, intre Antonescu si Tariceanu

Grigore Cartianu comenteaza, intr-o editie speciala a Adevarul Live, plecarea de la guvernare a PNL si spargerea cu zgomot a Uniunii Social Liberale.

Adevarul Live cu Grigore Cartianu despre divortul USL: Este acum care pe care in PNL, intre Antonescu si Tariceanu

Grigore Cartianu a comentat, intr-o editie speciala a Adevarul Live, plecarea de la guvernare a PNL si spargerea cu zgomot a Uniunii Social Liberale.

Adevarul Live, de la ora 15.00: Cum a reinventat Sony productia video. Anycast, studioul care incape in ghiozdan

La Adevarul live de la ora 15. 00, jurnalistii Tech Adevarul vor discuta cu Gabriel Chirion, Sales Manager Professional Solutions Europe Sony Romania si Moldova, despre Sony Anycast Touch un dispozitiv portabil destinat atat amatorilor cat si profesionistilor.

Adevarul Live de la MWC 2014: despre cele mai interesante gadgeturi si telefoane direct de la Barcelona

Adevarul Live de la ora 13. 20 va fi despre noile dispozitive mobile prezentate la MWC 2014 din Barcelona. Vlad Andriescu, editor Tech Adevarul, va intra in legatura directa pentru a comenta ultimele lansari si cum i s-au parut noile produse de la Samsung, Sony sau Nokia.

Adevarul Live: Rusia ocupa treptat Crimeea. in ce pericol e Moldova?

Evenimentele din peninsula autonoma Crimeea au escaladat in cursul noptii, generand ingrijorarea Kievului fata de o posibila invazie a Rusiei pe teritoriul sau. Analistii Ion M. Ionita si colonelul Ion Petrescu, alaturi de corespondentul Adevarul la Bruxelles, Cristian Unteanu si editorul Foreign Policy, Oana Popescu, dezbat incepand cu ora 13. 00 in platoul Adevarul Live, pericolele iminente rezultate din escaladarea tensiunilor in Ucraina.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )