Libnet.ro
UNICEF

21:30

FOTO Alegeri prezidentiale 2014: prima zi de campanie electorala a umplut Hunedoara de afise cu Ponta si Iohannis

Adevărul Adevărul,
FOTO Alegeri prezidentiale 2014: prima zi de campanie electorala a umplut Hunedoara de afise cu Ponta si Iohannis

A fost prima zi a campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2 noiembrie, iar in Hunedoara si Deva cei mai grabiti sa profite de startul campaniei au fost sustinatorii lui Klaus Iohannis si Victor Ponta. Cei care o promoveaza pe Elena Udrea au defilat deocamdata doar cu mashurile ramase agatate pe blocurile din centrul Hunedoaraei, de la campania pentru europarlamentare. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Prima zi de campanie, pe strada: Nu primim si noi ceva? in alti ani ne dadeau sepci si tricouri

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale a debutat oficial vineri, 3 octombrie, la miezul noptii, insa primele semne au devenit vizibile la lumina zilei. Reporterii Adevarul au luat la pas orasul, pentru a afla cum privesc cetatenii noul decor al Capitalei.

FOTO Alegeri prezidentiale 2014: prima zi de campanie la Cluj: Lucia di Lammermoor il bate pe Victor Ponta

Afisele electorale din Cluj-Napoca pot concura, fara probleme, la o competitie a celor mai anoste materiale de promovare din toate timpurile. Panourile electorale pentru alegerile prezidentiale sunt eclipsate de cele dedicate evenimentelor culturale. Afisul cu premiera operei Lucia di Lammermoor este mult mai vizibil decat cele cu Ponta si Iohannis.

Alegeri prezidentiale 2014: Ultima zi de pace, intaia noapte de campanie electorala. Ce au voie si ce nu au voie candidatii

Candidatii la alegerile prezidentiale 2014 intra in campanie electorala, in noaptea de joi spre vineri, la ora 0. Campania dureaza 30 de zile, perioada in care candidatii se pot promova, in limitele impuse de lege.

FOTO VIDEO Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis si-a lansat volumul autobiografic alaturi de sotia sa

Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberale la alegeri prezidentiale 2014, a dat oficial startul campaniei electorale vineri, la Sibiu, unde si-a lansat volumul autobiografic Pas cu pas. I-au fost alaturi sotia dar si multi simpatizanti dornici sa obtina un autograf.

Alegeri prezidentiale 2014. Zalaul doarme in prima zi de campanie electorala

Desi, oficial, campania electorala pentru alegerile prezidentiale 2014 a inceput vineri noapte la ora 00. 00, in Zalau nimic nu pare sa sugereze batalia electorala ce se anunta.

Alegeri prezidentiale 2014. Turul electoral al Constantei, cu Ponta si Iohannis

Judecand dupa reclama electorala de la Constanta, din prima zi de campanie, Victor Ponta si Klaus Iohannis sunt parca singurii candidati de la alegerile prezidentiale 2014. Toti ceilalti 12 candidati sunt inexistenti in peisajul urban.

Ultima zi de pace, intaia noapte de campanie electorala. Ce au voie si ce nu au voie candidatii

Candidatii la alegerile prezidentiale 2014 intra in campanie electorala, in noaptea de joi spre vineri, la ora 0. Campania dureaza 30 de zile, perioada in care candidatii se pot promova, in limitele impuse de lege.

Alegeri prezidentiale 2014. Ponta si Iohannis s-au catarat primii pe stalpi

Daca ati crezut ca pana acum a fost campanie electorala pentru alegerile prezidentiale 2014, stati pe-aproape si deschideti acest blog. De azi inainte aici gasiti jurnalul neoficial de campanie al candidatilor care spera sa ajunga, la finalul anului, pe fotoliul de la Cotroceni. Zilnic - din ora in ora si uneori minut cu minut - echipa Adevarul va arata ce fac cei mai importanti candidati inscrisi in cursa pentru cea mai inalta functie in stat.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis, fara competitori pe panourile de afisaj electoral din Focsani

Prima zi de campanie pentru alegerile prezidentiale 2014 a fost extrem de apatica din partea partidelor politice, care par sa-si pastreze energia pentru partea a doua a competitiei electorale.

Alegeri prezidentiale 2014: PSD a furat startul campaniei electorale in Bistrita-Nasaud. Victor Ponta deja zambeste de pe bannere

In ciuda faptului ca, oficial, campania electorala pentru alegerile prezidentiale 2014 incepe abia maine, PSD a furat startul inca de ieri. Bannerele cu Victor Ponta au impanzit deja mai multe localitati din judet si chiar si orasul Beclean.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )