Libnet.ro
UNICEF

22:00

FOTO VIDEO Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis si-a lansat volumul autobiografic alaturi de sotia sa

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis si-a lansat volumul autobiografic alaturi de sotia sa

Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin Liberale la alegeri prezidentiale 2014, a dat oficial startul campaniei electorale vineri, la Sibiu, unde si-a lansat volumul autobiografic Pas cu pas. I-au fost alaturi sotia dar si multi simpatizanti dornici sa obtina un autograf. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis, fara competitori pe panourile de afisaj electoral din Focsani

Prima zi de campanie pentru alegerile prezidentiale 2014 a fost extrem de apatica din partea partidelor politice, care par sa-si pastreze energia pentru partea a doua a competitiei electorale.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis se intalnesti azi cu membrii si simpatizantii ACL de la Satu Mare

Klaus Iohannis, este prezent joi, 2 octombrie, la Satu Mare. Acesta se va intalni de la ora 14. 00 la Casa de Cultura a Sindicatelor cu membrii ACL, dar si cu simpatizantii formatiunii. in cadrul evenimentului, Iohannis isi prezinta planul sau de campanie, Proiect pentru Romania.

Alegeri prezidentiale 2014. Mircea Cazanu: Iohannis are mai multe case, dar declarate. Ponta are sapte, nedeclarate (UPDATE)

Klaus Iohannis, este prezent joi, 2 octombrie, la Satu Mare. Acesta se va intalni de la ora 14. 00 la Casa de Cultura a Sindicatelor cu membrii ACL, dar si cu simpatizantii formatiunii. in cadrul evenimentului, Iohannis isi prezinta planul sau de campanie, Proiect pentru Romania.

Alegeri prezidentiale 2014. Ponta si Iohannis s-au catarat primii pe stalpi

Daca ati crezut ca pana acum a fost campanie electorala pentru alegerile prezidentiale 2014, stati pe-aproape si deschideti acest blog. De azi inainte aici gasiti jurnalul neoficial de campanie al candidatilor care spera sa ajunga, la finalul anului, pe fotoliul de la Cotroceni. Zilnic - din ora in ora si uneori minut cu minut - echipa Adevarul va arata ce fac cei mai importanti candidati inscrisi in cursa pentru cea mai inalta functie in stat.

Klaus Iohannis la Cluj: Am toata increderea ca Emil Boc se va pozitiona de partea potrivita

Klaus Iohannis a declarat, miercuri, 1 octombrie, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca se bazeaza pe sustinerea primarului Clujului in turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

Alegeri prezidentiale 2014.Klaus Iohannis, la Satu Mare: Ordonanta traseismului va fi anulata

Prezidentiabilul din partea ACL este convins ca ordonanta de urgenta a Guvernului, care da liber la traseismul politic, va fi anulata. Declaratia a fost facuta joi, la Satu Mare, intr-o conferinta de presa.

FOTO Alegeri prezidentiale 2014: prima zi de campanie electorala a umplut Hunedoara de afise cu Ponta si Iohannis

A fost prima zi a campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2 noiembrie, iar in Hunedoara si Deva cei mai grabiti sa profite de startul campaniei au fost sustinatorii lui Klaus Iohannis si Victor Ponta. Cei care o promoveaza pe Elena Udrea au defilat deocamdata doar cu mashurile ramase agatate pe blocurile din centrul Hunedoaraei, de la campania pentru europarlamentare.

Alegeri prezidentiale 2014. Orban: Candidatura lui Iohannis este definitiva, el va aparea pe buletinele de vot

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban spune ca liderul liberal Klaus Iohannis, candidatul ACL la Alegerile Prezidentiale 2014, ca n-a pierdut niciun fel de proces si anunta ca, potrivit legislatiei electorale, candidatura acestuia este definitiva, iar numele sau va aparea pe buletinele de vot pentru alegerile prezidentiale.

Alegeri prezidentiale 2014. Turul electoral al Constantei, cu Ponta si Iohannis

Judecand dupa reclama electorala de la Constanta, din prima zi de campanie, Victor Ponta si Klaus Iohannis sunt parca singurii candidati de la alegerile prezidentiale 2014. Toti ceilalti 12 candidati sunt inexistenti in peisajul urban.

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis, la Cluj: Abia astept sa particip la o confruntare televizata cu Victor Ponta

Candidatul ACL la functia de presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca abia asteapta sa participe la o dezbatere televizata cu Victor Ponta, unul dintre contracandidatii sai la alegerile prezidentiale 2014. Iohannis a spus ca are deja cateva intrebari pregatite pentru premier.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )