Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Un barbat de 53 de ani a fost gasit mort intr-un service auto din Alexandria

Adevărul Adevărul,
FOTO Un barbat de 53 de ani a fost gasit mort intr-un service auto din Alexandria

Cadavrul care apartine unui om al strazii a fost descoperit intr-o ghereta din curtea service-ului auto situat la intersectia dintre strazile Libertatii si 1 Mai. continuă pe Adevărul

FOTO Moarte suspecta la Medgidia. Un baiat de doi ani a fost gasit mort pe marginea canalului

Tragedie la Medgidia. Un copil de doi ani si jumatate si-a pierdut viata in conditii suspecte pe maeginea Canalului Dunare - Marea Neagra. Baietelul disparuse de acasa de dimineata si a fost gasite de fratele mai mare, fara suflare, abia dupa ora 17. Ancheta este condusa de adjunctul sefului IPJ si un procuror.

Un copil de doi ani si jumatate a fost gasit mort pe malul Canalului Dunare-Marea Neagra

Un copil in varsta de doi ani si jumatate din Medgidia, disparut joi dimineata de acasa, a fost gasit mort pe malul Canalului Dunare - Marea Neagra, pe trupul sau existand mai multe leziuni, relateaza.

Taximetrist gasit mort in masina, la marginea Capitalei: Cauza posibila a decesului - supradoza

Un taximetrist a fost gasit mort in masina, pe un camp de la marginea Capitalei, din primele informatii rezultand ca acesta a decedat in urma unei supradoze, potrivit unor surse din Politie, citate de.

Un batran din Caracal a fost gasit mort in propria casa dupa trei ani

Cadavrul unui barbat din orasul Caracal a fost descoperit in locuinta acestuia, zilele trecute, la aproape trei ani de cand fusese vazut pentru ultima oara. Macabra descoperire a fost facuta de catre rude, aflate intamplator in casa acestuia pentru curatenie. Faptul ca barbatul nu mai fusese vazut de atata timp nu a mirat nici pe vecini, nici pe rudele sale deoarece se stia ca obisnuia sa se interneze des din cauza problemelor de sanatate.

Taximetrist gasit mort la marginea Capitalei

Un taximetrist a fost gasit mort in masina, pe un camp de la marginea Capitalei. Din primele informatii rezultand ca acesta a decedat in urma unei supradoze, au declarat surse din Politie.

Bacau: Copilul disparut din Comanesti a fost gasit

Copilul a fost gasit de politisti intr-un parc de joaca din localitate.

Copil de 2 ani, gasit mort pe malul Canalului Dunare - Marea Neagra

Un baietel de doi ani si jumatate a fost gasit fara suflare pe malul canalului Dunare - Marea Neagra, aproape de Medgidia. Parintii cred ca este vorba de o crima. Baiatul disparuse de acasa, iar politi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )