Libnet.ro
UNICEF

20:15

FOTO Biosenzorii optici, o noua metoda de monitorizare in timp real a procesului de fermentatie

Adevărul Adevărul,
FOTO Biosenzorii optici, o noua metoda de monitorizare in timp real a procesului de fermentatie

Universitatea din Oradea a desfasurat impreuna cu Institutul de Biotehnologie Bay Zoltan din Szeged, Ungaria un proiect ce are ca obiectiv dezvoltarea unei noi metode si a unui sistem inovativ. Este vorba despre un sistem ce utilizeaza biosenzori optici, pentru monitorizarea in timp real a reactiei de hidroliza a glucidelor si de fermentare etanolica in timpul productiei de bioetanol si a vinului. continuă pe Adevărul

Costoiu: Cetatenii ar putea fi avertizati in timp real asupra cutremurelor

Guvernul va oferi, in mod gratuit, o aplicatie informatica pentru trimiterea in timp real, catre toti cetatenii, a mesajelor de avertizare privind cutremurele, informatii care erau destinate pana acum doar autoritatilor, potrivit lui Mihnea Costoiu, ministru delegat pentru invatamant superior, cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica, citat de Agerpres.

Romanii ar putea afla in timp real cand urmeaza sa se produca un cutremur

Romanii ar putea primi gratuit si in timp real mesaje de avertizare privind cutremurele prin intermediul unei aplicatii informatice. Daca pana acum aceste informatii erau destinate doar autoritatilor, in cateva luni toti cetatenii ar putea fi informati, a anuntat ministrul Mihnea Costoiu.

Costoiu: Populatia va primi in timp real mesaje de avertizare privind cutremurele

Guvernul va oferi, in mod gratuit, o aplicatie informatica pentru trimiterea in timp real, catre toti cetatenii, a mesajelor de avertizare privind cutremurele, informatii care erau destinate pana acum doar autoritatilor, a declarat Mihnea Costoiu, ministru delegat pentru invatamant superior, cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica.

Mihnea Costoiu: Populatia va primi in timp real mesaje de avertizare privind cutremurele

Guvernul va oferi, in mod gratuit, o aplicatie informatica pentru trimiterea in timp real, catre toti cetatenii, a mesajelor de avertizare privind cutremurele, informatii care erau destinate pana acum doar autoritatilor, a declarat pentru Agerpres Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru invatamant superior, cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )