Libnet.ro
UNICEF

23:45

FOTO Bulibasa din Gilau, inmormantare cu scandal. ingropat de Mitropolitul Clujului si omagiat de premierul Dancila

Adevărul Adevărul,
FOTO Bulibasa din Gilau, inmormantare cu scandal. ingropat de Mitropolitul Clujului si omagiat de premierul Dancila

Rudolf Varga, un rom instarit din Gilau autointitulat Bulibasa Tiganilor, devenit celebru dupa ce a reusit sa recupereze de la Statul Roman 8 kilograme de aur confiscate de comunisti, a fost condus pe ultimul drum. Slujba a fost tinuta de mitropolitul Ardealului, iar printre cei care au trimis coroane a fost si premierul Viorica Dancila. continuă pe Adevărul

SOC! Cate kg de AUR avea bulibasa din Gilau? E SCANDAL mare de cand a murit...

Neamul lui Rudi Varga a fost bogat pana ce comunistii le-au confiscat aurul. Abia cu 12 ani in urma, bulibasa a recuperat o parte din averea furata. El a scos aurul direct de la Banca Nationala pe baza unei.

VIDEO Confetti din avion, dar si flori din partea premierului Dancila, la nmormntarea bulibasei din Gilau

Un avion usor a aruncat confetti la inmormantarea fostului bulibasa din Gilau, judetul Cluj, Rudi Varga, iar o coroana de flori a fost depusa din partea premierului Viorica Dancila, fiica decedatului, Dana Varga, fiind consilier de stat, transmite Mediafax.

Primele IMAGINI de la inmormantarea bulibasei din Gilau, in Cimitirul Eroilor: Din AVION s-au aruncat confetti, pomana a fost pe ritm de manele! (VIDEO, FOTO)

Miercuri la Gilau, bulibasa Rudi Varga a fost condus pe ultimul drum de circa 150 de persoane. Slujba de inmormantare a fost oficiata deMitropolitul Clujului, iPS Andrei, chiar in curtea palatului,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )