Libnet.ro
UNICEF

14:45

Marea Britanie, tara care ofera cea mai buna ingrijire medicala persoanelor aflate pe moarte

Adevărul Adevărul,
Marea Britanie, tara care ofera cea mai buna ingrijire medicala persoanelor aflate pe moarte

Care este cel mai bun loc din lume in care sa mori? Potrivit clasamentului international de ingrijiri paliative pe 2015, Marea Britanie ofera cea mai buna ingrijire din lume la sfarsitul vietii. Studiul a fost elaborat de Economist Intelligence Unit EIU) in 80 de tari, inclusiv in Romania, care se situeaza sub jumatatea clasamentului. continuă pe Adevărul

Falimentul RADET, cea mai buna solutie pentru reformarea incalzirii Capitalei

Intrarea RADET transportatorul si furnizorul de agent termic din Capitala) in faliment si crearea unui RADET 2 curatat de datorii este cea mai buna si rapida varianta pentru reformarea sistemului centralizat de incalzire din Capitala, in opinia lui Andrei Gerea, ministrul Energiei.

Paradisul fiscal din Europa. Cea mai buna tara in care sa locuiesti

Mica tara fara iesire la mare, Luxemburg, se invecineaza cu Franta, Germania si Belgia, este recunoscuta in acelasi timp ca fiind un paradis fiscal pentru marile companii si are multe.

Cum alegi cea mai buna drujba in functie de sarcinile la care vrei sa o testezi

Ai o casa intr-o zona montana si ti-ai dat seama ca ai nevoie de o druja pentru a taia lemnele sau pentru a toaleta copacii din gradina? Daca inca nu ti-ai achizitionat un motoferastrau, este timpul sa faci acest pas mai ales ca se apropie iarna si o sa ai nevoie de lemne. Folosirea unei drujbe nu este o operatiune foarte dificila atata timp cat tii cont de cateva informatii elementare.

Caricatura zilei. Care este cea mai importanta investitie a Guvernului Ponta

Academia Catavencu prezinta Caricatura zilei realizata de Costel Patrascanu.

Romania protectorat american? De ce ar fi cea mai buna veste posibila. Si de ce nu

Avem in aceasta editie poate cel mai curajos eseu publicat in cei fix opt ani de existenta ai FPR. Autorul indrazneste sa constate ca: Romania se afla acum sub semnul unui un regim care poate fi cel mai bine descris ca un protectorat american de facto. Si recomanda adancirea acestui protectorat, ca singurul proiect de tara realist pe termen mediu iar faza ulterioara a devenirii nationale ar fi si mai interesanta).

De Ziua Taiteilor, cea mai buna reteta de taitei de casa

Atat italienii, cat si chinezii sustin ca au inventat taiteii, in fiecare cultura existand povesti care le sustin punctul de vedere. Indiferent de faptele sau miturile din spatele aparitiei lor, un lucru este cert: taiteii au devenit un fel de mancare popular in intreaga lume.

Cea mai buna reteta pentru un tort rapid de ciocolata. Cum sa faci o crema delicioasa cu smantana si ciocolata neagra rasa

De multe ori, torturile pe care le gasiti la cofetarii sunt costisitoare si nu de fiecare data ies exact asa cum va doriti. Adevarul va prezinta astazi o reteta excelenta pentru un tort de ciocolata pe care il puteti face acasa destul de simplu.

Cea mai sanatoasa conserva de ton: in ulei vs in suc propriu

Tonul este una dintre cele mai bune surse de acizi grasi omega 3, cu efecte protectoare asupra sanatatii. Dar forma in care pestele este consumat influenteaza potentialul sau benefic. Desi am fi tentati sa credem ca tonul din conserva nu este sanatos, nutritionistii sustin ca important este sa stim ce sa alegem. Care este cea mai sanatoasa conserva de ton: in ulei versus in suc propriu?.

Parem rele, dar vom fi fericite in viata de dupa moarte. Povestea a doua adolescente din Marea Britanie care au fugit de acasa sa lupte pentru ISIS

Doua adolescente gemene din Marea Britanie au fugit din tara pentru a lupta pentru ISIS si au incercat sa ii convinga si pe ceilalti membri ai familiei lor sa faca acelasi lucru.

Cel mai puternic uragan din ultimii ani foarte probabil va lovi Marea Britanie

Cel mai puternic uragan din ultimii cinci ani este asteptat sa loveasca Marea Britanie saptamana viitoare. Acesta vine dupa o toamna nefiresc de calda, cu temperaturi record, scrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,259 seconds )