Libnet.ro
UNICEF

06:00

SeeNews: Dacia a devenit in premiera cea mai mare companie din Europa de Sud-Est

Adevărul Adevărul,
SeeNews: Dacia a devenit in premiera cea mai mare companie din Europa de Sud-Est

Automobile Dacia a devenit pentru prima oara cea mai mare companie din Europa de Sud-Est, cu venituri de 4,2 miliarde euro, devansand Petrom 4,1 miliarde euro), care era lider de sase ani, potrivit unui clasament al celor mai mari 100 de companii din regiune realizat de SeeNews din Bulgaria. continuă pe Adevărul

Catedrala-gigant din Suceava, cea mai mare biserica ortodoxa din provincie, sfintita in fata sfantului Becali si a mii de crestini. Cati bani a inghitit de la stat

Cea mai mare catedrala din provincie a fost sfintita la 25 de ani de la inceperea ridicarii lacasului de cult. Un sobor mare de preoti, format din mari ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane, a oficiat slujba din sfintire a Catedralei Nasterea Domnului din Suceava. De la slujba nu a lipsit patronul FCSB, Gigi Becali, care insa nu a dorit sa dea niciun fel de declaratie in fata jurnalistilor prezenti la eveniment.

Poate cea mai mare pierdere a Facebook in UE este un lucru bun pentru tine

Justitia din UE a decis ca Facebook nu protejeaza datele utilizatorilor suficient de bine si, astfel, un austriac castiga poate cel mai important proces contra retelei sociale.

Poveste de dragoste cum rar intalnim. Doi bistriteni casatoriti de 65 de ani au gasit secretul pentru iubirea ca-n prima zi: Divortul e cea mai mare prostie

Care este secretul unei casnicii fericite si implinite? Este intrebarea la care se chinuie sa raspunda consilierii de cuplu de decenii bune. Secretul pare sa-l detina doi bistriteni, care si-au unit destinele in urma cu 65 de ani. Ioana si Vasile Mihalca se tin si acum de mana, petrec tot timpul pe care-l au impreuna si spun ca se iubesc ca in prima zi.

Cea mai mare petrecere a ciobanilor din Hunedoara: mii de oameni au sarbatorit ziua dedicata Turcanei

Mii de oameni au participat la Sarbatoarea crescatorilor de ovine Turcana, regina muntilor, un eveniment care a avut loc duminica pe platoul de la marginea satului Costesti, la poalele cetatilor dacice din Muntii Orastiei.

Gorghiu, ironii la adresa lui Ponta: A devenit cel mai mare sustinator al refugiatilor musulmani

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a scris, marti, pe contul sau de Facebook ca marele si mandrul ordotodox Victor Ponta a devenit cel mai mare sustinator al refugiatilor musulmani si nu uita sa ii aminteasca si de vizitele in Orient ale sale si ale lui Sebastian Ghita.

Afacere cu cartofi mov sau cum sa obtii un profit de 10 ori mai mare decat investitia

Cartoful mov a devenit in ultimii ani una dintre cele mai profitabile culturi agricole pe suprafete mici, un fermier care are o afacere cu cartofi mov si care cultiva un singur hectar putand obtine un profit chiar si de 10 ori mai mare decat investitia realizata.

Cea mai sanatoasa conserva de ton: in ulei vs in suc propriu

Tonul este una dintre cele mai bune surse de acizi grasi omega 3, cu efecte protectoare asupra sanatatii. Dar forma in care pestele este consumat influenteaza potentialul sau benefic. Desi am fi tentati sa credem ca tonul din conserva nu este sanatos, nutritionistii sustin ca important este sa stim ce sa alegem. Care este cea mai sanatoasa conserva de ton: in ulei versus in suc propriu?.

Doi romani au platit 25.000 euro pe cea mai scumpa vacanta de Revelion 2016

Cea mai scumpa vacanta de Revelion 2016, cumparata pana acum din Romania, costa 25. 000 euro si presupune un circuit de doua saptamani in Argentina si Brazilia, cu zboruri la business class, de care se va bucura un cuplu de romani.

Andreea Balan cea mai prost imbracata, sustine Stephan Pelger

Andreea Balan este cea mai prost imbracata vedeta din showbiz-ul romanesc, este de parere designerul Stephan Pelger. Iata cine exceleaza insa la capitolul stil si vestimentatii.

Falimentul RADET, cea mai buna solutie pentru reformarea incalzirii Capitalei

Intrarea RADET transportatorul si furnizorul de agent termic din Capitala) in faliment si crearea unui RADET 2 curatat de datorii este cea mai buna si rapida varianta pentru reformarea sistemului centralizat de incalzire din Capitala, in opinia lui Andrei Gerea, ministrul Energiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )