Libnet.ro
UNICEF

10:00

GALERIE FOTO Cele mai frumoase cladiri ale Sibiului

Adevărul Adevărul,
GALERIE FOTO Cele mai frumoase cladiri ale Sibiului

Muzeul de Istorie, casa cu ocol din satul Magura, aflata in Muzeul Astra, biserica de pe strada Gusteritei sau Liceul Carol I de pe strada Pedagogilor, dar si doua case particulare sunt considerate de specialisti printre cele mai frumoase cladiri ale Sibiului. continuă pe Adevărul

FOTO 10 dintre cele mai frumoase gradini ale lumii

Putine locuri sunt atat de calmante si de relaxante precum gradinile. Este greu sa nu simti un sentiment de pace atunci cand esti inconjurat de flori, fantani si sunetele naturii, despre care cele mai recente cercetari spun ca te pot conduce intr-o stare de meditatie.

FOTO Zece dintre cele mai frumoase gradini ale lumii

Putine locuri sunt atat de calmante si de relaxante precum gradinile. Este greu sa nu simti un sentiment de pace atunci cand esti inconjurat de flori, fantani si sunetele naturii, despre care cele mai recente cercetari spun ca te pot conduce intr-o stare de meditatie.

FOTO Cele mai ciudate animale de pe Pamant

Pe cat este de fascinanta, pe atat este de necunoscuta. Lumea animalelor nu a fost descoperita pe deplin, iar unele dintre cele mai ciudate specii ale planetei inca fascineaza cercetatorii. De la lemurii care aduc moartea la cartite fara par rezistente la cancer sau paraziti si gazele diforme, am pregatit o lista cu unele dintre cele mai ciudate animale de pe Terra.

Mircea Badea si Carmen Bruma, unul dintre cele mai elegante cupluri ale serii la petrecerea Viva!

Ea - o veritabila promotoare a unui stil de viata sanatos, mandra posesoare a unui trup perfect. El unul dintre cei mai directi si acizi oameni de televiziune. Carmen Bruma si Mircea Badea formeaza un cuplu bine sudat si extrem de frumos. Aparitiile lor impreuna la evenimente mondene sunt extrem de rare, insa atunci cand aleg sa raspunda afirmativ unei invitatii, o fac de fiecare data cu stil. Continue reading .

Casatoria, motivul despartirii unuia dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood

Cine si-ar fi inchipuit ca o posibila casatorie ar putea sta la baza unei despartiri a unuia.

Cele mai spectaculoase muzee din lume

Compania de cercetare Emporis a realizat o lista a celor mai frumoase muzee din lume, edificii admirate si vizitate de catre iubitorii de arta. Printre cele mai celebre cladiri se numara si Muzeul Maritim Lingang din China, dar si bijuteria Mexicului, centrul Soumaya, relateaza publicatia Business Insider.

GALERIE FOTO Cum faci dintr-un iPhone aparat foto DSLR. Cele mai interesante accesorii pentru telefon

Cele mai multe fotografii din lume sunt facute in acest moment cu un iPhone. Indiferent daca pozele sunt postate pe Facebook, Instagram sau Tumblr, utilizatorii gadgetului Apple sunt dependenti de fotografie. Dar ceea ce ofera firma fondata de Steve Jobs nu e totul. Unele accesorii pot transforma un telefon intr-un aparat profesionist, dar putin cam scump.

GALERIE FOTO Un tanar din Moldova a facut poze in Ciukotka, Haiti si Uganda pentru a ajuta copii

Fotograful Sasha Leahovcenco din Chisinau a indurat frig la -50 de grade si arsita in cele mai fierbinti puncte de pe glob pentru a aduce zambete bastinasilor. Unii s-au vazut in poze prima data-n viata.

VIDEO Cele mai bune filme cu si despre prietenii

Vara este sezonul perfect pentru a socializa. Prietenii se aduna in grupuri cat mai mari pentru a merge impreuna la mare sau la munte. Pentru a cinsti prieteniile, atat cele noi cat si cele cimentate de-a lungul anilor, CNN a alcatuit o lista cu cele mai bune filme cu si despre prieteni, de care sa te bucuri alaturi de cei dragi.

TOP 10: cele mai bune aeroporturi europene

Cele mai bune zece aeroporturi din lume au fost numite in cadrul World Airport Awards 2012 . Timp de zece luni, peste 12 milioane de pasageri au fost intervievati despre 39 de produse si servicii, printre care check-in-urile, sosirile,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )