Libnet.ro
UNICEF

22:15

FOTO Cele mai ciudate animale de pe Pamant

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai ciudate animale de pe Pamant

Pe cat este de fascinanta, pe atat este de necunoscuta. Lumea animalelor nu a fost descoperita pe deplin, iar unele dintre cele mai ciudate specii ale planetei inca fascineaza cercetatorii. De la lemurii care aduc moartea la cartite fara par rezistente la cancer sau paraziti si gazele diforme, am pregatit o lista cu unele dintre cele mai ciudate animale de pe Terra. continuă pe Adevărul

VIDEO Cele mai bune filme cu si despre prietenii

Vara este sezonul perfect pentru a socializa. Prietenii se aduna in grupuri cat mai mari pentru a merge impreuna la mare sau la munte. Pentru a cinsti prieteniile, atat cele noi cat si cele cimentate de-a lungul anilor, CNN a alcatuit o lista cu cele mai bune filme cu si despre prieteni, de care sa te bucuri alaturi de cei dragi.

FOTO 10 dintre cele mai frumoase gradini ale lumii

Putine locuri sunt atat de calmante si de relaxante precum gradinile. Este greu sa nu simti un sentiment de pace atunci cand esti inconjurat de flori, fantani si sunetele naturii, despre care cele mai recente cercetari spun ca te pot conduce intr-o stare de meditatie.

FOTO Zece dintre cele mai frumoase gradini ale lumii

Putine locuri sunt atat de calmante si de relaxante precum gradinile. Este greu sa nu simti un sentiment de pace atunci cand esti inconjurat de flori, fantani si sunetele naturii, despre care cele mai recente cercetari spun ca te pot conduce intr-o stare de meditatie.

Cele mai fascinante cinci destinatii pentru a lua cina sub clar de luna

Dansand in lumina lunii poate ca este unul dintre cele mai frumoase versuri ale unui cantec de dragoste, dar a lua cina sub clar de luna este cel putin la fel de romantic, dupa cum scriu jurnalistii postului de televiziune ABC. Unde mai pui ca este si sezonul perfect pentru astfel de escapade?.

Szel: Hotelul Best Western Bucovina, una din cele mai importante investitii ale SIF Muntenia

Hotelul Best Western Bucovina, ce apartine societatii commerciale Casa de Bucovina-Club de Munte simbol BCM) este una din cele mai importante investitii ale SIF Muntenia, a declarat, joi, Petre Pavel Szel.

Canabisul si heroina, cele mai consumate droguri in Romania

Cel mai consumat drog in Romania este canabisul, a spus, marti, directorul Agentiei Nationale Antidrog ANA), Sorin Oprea, la o dezbatere privind situatia drogurilor din Romania in 2012. in Romania cel.

Cele mai spectaculoase muzee din lume

Compania de cercetare Emporis a realizat o lista a celor mai frumoase muzee din lume, edificii admirate si vizitate de catre iubitorii de arta. Printre cele mai celebre cladiri se numara si Muzeul Maritim Lingang din China, dar si bijuteria Mexicului, centrul Soumaya, relateaza publicatia Business Insider.

Statul european care ascunde o comoara. Aici se afla cele mai mari rezerve de titei din Europa

Sub plantatiile de maslini din sudul Italiei, al doilea mare furnizor de ulei de masline din lume, se ascunde o alta comoara: cele mai mari rezerve onshore de titei din Europa. Acestea rezerve de titei ofera.

ADPM CHOICE! TOP 15 cele mai reusite aparitii de la petrecerea VIVA!

Revista VIVA a implinit 14 ani, iar la traditionala si mult-asteptata petrecere anuala si-au facut aparitia aproape toate vedetele din showbiz. Fiecare s-a straduit sa puncteze o aparitie de neuitat, iar editorii ADPM au ales cele mai reusite tinute de la eveniment! Continue reading .

Investigatie Consiliul Concurentei: Comisioanele interbancare aplicate in Romania la carduri, cele mai mari din Europa

Comisioanele interbancare aplicate in Romania la tranzactiile cu carduri in sistemele VISA si MasterCard sunt printre cele mai mari din Europa, reiese dintr-o investigatie sectoriala desfasurata de Consiliul Concurentei pe piata serviciilor de plati bancare, a anuntat joi institutia, citata de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )