Libnet.ro
UNICEF

12:00

FOTO CFR Cluj a castigat, scor 5-1, meciul cu Gloria Bistrita. Sa vina Manchester United!

Adevărul Adevărul,
FOTO CFR Cluj a castigat, scor 5-1, meciul cu Gloria Bistrita. Sa vina Manchester United!

Formatia CFR Cluj a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 5-1 2-0), echipa Gloria Bistrita, intr-un meci din etapa a X-a a Ligii I, in care de la fiecare grupare a fost eliminat un jucator si in ultimele cinci minute s-au inscris trei goluri. continuă pe Adevărul

Meci tensionat castigat de CFR Cluj cu Gloria Bistrita

CFR Cluj a castigat cu 5-1 meciul de pe teren propriu cu Gloria Bistrita, un meci cu decizii controversate de arbitraj in prima repriza si cu goluri numeroase in ultimele minute de joc. Pentru clujeni au marcat Kapetanos, Gabi Muresan, Bjelanovic si Luis Alberto, golul bistritenilor fiind semnat de Zahiri.

Dubla lui Aguirregaray duce pe CFR Cluj in optimile Cupei

CFR Cluj s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei dupa ce a castigat cu 2-0 meciul din deplasare de la Berceni. Partida a fost una extrem de echilibrata in prima repriza, cand Berceniul a avut o multime de ocazii. Experienta clujenilor si-a spus insa cuvantul dupa pauza, diferenta facand-o golurile marcate de Aguirregaray.

CFR Cluj a invins ACS Berceni, scor 2-0, si s-a calificat in optimile Cupei Romaniei.

Echipa CFR Cluj s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-0 0-0), formatia ACS Berceni, din Liga a II-a, intr-un meci din 16-imile de finala ale competitiei, potrivit Mediafax. Golurile invingatorilor au fost marcate de Aguirregaray, in minutele 76 si 90+1. Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a folosit urmatoarea formula de echipa: Stancioiu - Panin, Maftei, Piccolo, Sepsi - Godemeche, Luis Alberto .

Cupa Romaniei. CFR Cluj a invins ACS Berceni, scor 2-0, si s-a calificat in optimi

Echipa CFR Cluj s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-0 0-0), formatia ACS Berceni, din Liga a II-a, intr-un meci din.

Cupa Romaniei: CFR Cluj si FC Brasov s-au calificat in optimile competitiei

Echipele CFR Cluj si FC Brasov s-au calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce au trecut de ACS Berceni,respectiv de Farul Constanta, informeaza Mediafax. Ardelenii au invins, mi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )