Libnet.ro
UNICEF

14:45

FOTO Cine va reprezenta Romania la Miss Universe 2013

Adevărul Adevărul,
FOTO Cine va reprezenta Romania la Miss Universe 2013

Oana Roxana Andrei, o tanara de 26 de ani din Targoviste, este reprezentanta Romaniei la concursul Miss Universe 2013, care va avea loc la Moscova, pe 9 noiembrie. continuă pe Adevărul

Cine va reprezenta Romania la Miss Universe 2013

Oana Roxana Andrei, o tanara de 26 de ani din Targoviste, este reprezentanta Romaniei la concursul Miss Universe 2013, care va avea loc la Moscova, pe 9 noiembrie.

Cine lupta pentru titlul de Miss Universe Romania 2013

Concursul de frumusete Miss Universe Romania a intrat in linie dreapta: 20 de concurente vor lupta in finalei din 14 septembrie, dar numai una dintre ele va reprezenta Romania, la Moscova, la Miss Universe 2013.

Finala Miss Universe Romania. Cautam frumusetea comerciala, concursul este o afacere

Numaratoarea inversa a inceput. Sambata seara va fi incoronata Miss Universe Romania, frumoasa tanara care ne va reprezenta tara la Moscova. Valentina Ionescu, managerul Miss Universe Romania care detine licenta concursului la nivel local, a explicat, pentru Adevarul, care sunt rigorile si avantajele competitiei.

Larisa Popa, Miss Universe Romania 2011: Castigatoarea din 2013 trebuie sa fie o femeie puternica si inteligenta. Titlul de Miss iti schimba viata

Doar doua zile ne mai despart de marea finala Miss Universe Romania, in care juriul o va desemna pe cea care ne va reprezenta tara la nivel mondial. inaintea marelui moment, Larisa Popa, castigatoarea care in 2011 a ajuns in Brazilia, a explicat, pentru Adevarul, care sunt pretentiile acestui concurs si ce sfaturi le da tinerelor aspirante la titlul de glorie.

FOTO VIDEO Vacanta in Romania Coltul de rai de la Lucina, locul unde sute de cai hutuli zburda liberi pe crestele muntilor

Adapostita intre Obcinile Bucovinei, Herghelia Lucina este locul unde sute de cai hutuli, singura rasa autohtona pastrata pana in zilele noastre, zburda liberi pe crestele muntilor. Cazare in pensiunea hergheliei, calarie montana, plimbari cu trasura si sania, sunt cateva dintre serviciile puse la dispozitia turistilor. O noua poveste din cadrul celei mai frumoase campanii Adevarul - 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )