Libnet.ro
UNICEF

18:30

FOTO. Cod ROSU de inundatii in Timis. Alte 73 de localitati din 18 judete, afectate de ploi. Autoritatile, in alerta

România Liberă România Liberă,
FOTO. Cod ROSU de inundatii in Timis. Alte 73 de localitati din 18 judete, afectate de ploi. Autoritatile, in alerta

Cod Rosu pe raul Barzava din judetul Timis. Pompierii militari impreuna cu voluntarii au pregatit peste 1. 300 de saci cu nisip pentru consolidarea digurilor de aparare . continuă pe România Liberă

Cod rosu de inundatii pe raul Barzava

Hidrologii au emis mai multe avertizari Cod galen, Cod portocaliu si Cod rosu de inundatii, valabile in bazine hidrografice din Banat, Transilvania si Moldova.

COD ROSU de inundatii in Romania. Ploile au facut prapad

Institutul National de Hidrologie si Gospadarire a Apelor anunta cod rosu de inundatii, in intervalul 14. 2016 ora 20:00 15. 2016 ora 16:00,pe raul Barzava sector aval Gataia.

INHGA: Cod rosu de inundatii pe raul Barzava, in judetul Timis, pana miercuri la ora 16:00 (VIDEO)

Hidrologii au emis marti un cod rosu de inundatii pe raul Barzava din judetul Timis. Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA), inecpand de marti,.

Inundatii au facut prapad in mai multe zone din tara: Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru raul Barzava (VIDEO)

Timisul se afla sub alerta. Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru raul Barzava, in apropiere de Gataia. Alte 11 judete se afla sub cod portocaliu de viitura. Inundatii au facut.

Inundatiile au facut prapad in mai multe zone din tara: Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru raul Barzava (VIDEO)

Timisul se afla sub alerta. Hidrologii au emis cod rosu de inundatii pentru raul Barzava, in apropiere de Gataia. Alte 11 judete se afla sub cod portocaliu de viitura. Inundatiile au facut de.

COD ROSU de INUNDATII pe raul Barzava

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, marti, avertizari Cod Galben, Cod Portocaliu si Cod Rosu de inundatii, valabile in bazine hidrografice din Banat, Transilvania si Moldova, pana miercuri la miezul noptii.

Cod ROSU, portocaliu si galben de inundatii in aproape toata tara

Institutul National de Hidrologie si Gospadarire a Apelor anunta cod rosu de inundatii, miercuri, pana la ora 16:00,pe raul Barzava sector aval Gataia - sector indiguit judetul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )